Un adaptor mini-DVI la VGA de imprumut pt O ZI !
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.12.06

Problema:

1.Vreau un MacBook
2.Vreau ca MacBook-ul sa-l folosesc in extended mode pe un monitor CRT iiyama 454 de 19” ( it’s a MUST)
3.Am citit pe diverse forumuri ca aceste adaptoare mini-DVI la VGA nu merg chiar pe toate monitoarele CRT( multi se plang de imagine “fuzzy”,altii spun ca nici nu pot citi textu)
4.Am nevoie sa fiu sigur ca MB-ul + adaptoru + monitorul meu de 19 ” = imagine perfecta in extended mode inainte de a le cumpara (MB +adaptor)

Solutie:

1.Am o prietena cu MacBook
2.Un macuser binevoitor imi imprumuta un asemenea adaptor mini-DVI la VGA
3.Fac testul…Daca nu merge… naspa..va trebui sa ma orientez la alt laptop :(  , iar daca mere ...voi fi posesorul fericit al unui MacBook alb 2.0 GHz :D

Cine ma ajuta ?  Va rog PM

p.s Eu sunt din Ploiesti ...dar vin si la Bucuresti dupa el.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ce rau imi pare. Am macbookpro, nu e aceeasi iesire. Problema ta e: iesirea e mirror sau extended desktop? Daca e numai mirror, cauta-ti un display care sa aiba aceeasi rezolutie PRINCIPALA ca a macbookului. daca e extended, atunci n-ai treaba, merge orice!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Deci..eu am acasa acest monitor iiyama de 19” si cel mai mult imi place rezolutia de 1600x1200 .Vreau sa pun macbook-ul in extended.In mirror as avea doar 1280X800 ..prea putin.
Problema e ca pe multe forumuri multi se plang de imagini “fuzzy” pe unele monitoare CRT idiferent de rezolutie sau refresh.Nu as vrea sa am aceeasi soarta ca ei,de aceea vreau sa testez inainte sa cumpar MacBook-ul.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
jackunen - 23 Decembrie 2006 08:06 PM

Deci..eu am acasa acest monitor iiyama de 19” si cel mai mult imi place rezolutia de 1600x1200 .Vreau sa pun macbook-ul in extended.In mirror as avea doar 1280X800 ..prea putin.
Problema e ca pe multe forumuri multi se plang de imagini “fuzzy” pe unele monitoare CRT idiferent de rezolutie sau refresh.Nu as vrea sa am aceeasi soarta ca ei,de aceea vreau sa testez inainte sa cumpar MacBook-ul.

Păi du‑te la un magazin ce vinde apple și fă testul acolo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cred ca asta am sa si fac.  Iau monitoru,il zvarl pe bancheta din spate si il plimb prin Bucuresti..Deh,sa vada si el capitala :D
O sa ma duc la istyle cu el si sper ca cei de acolo imi vor proba un adaptor si un macbook,si daca merge iau adaptoru.
MacBook-ul il iau din alta parte ..ca e mai ieftin .Poate unii ar zice ca pentru 70 de RON mai bine nu ma complic si sa iau si macu tot de acolo,dar pt mine conteaza fiecare banut.Oricum pt acest mac sunt sacrificate o masina de spalat si o canapea…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Un upgrade de memorie este vital. Asa ca aia 70 de RONI merg la memorie. 1 GB si mac mini e un tigru.