Salut, am un iphone 3gs, modem firmware 06.15.00, versiune iOS 4.1, locked, si as vrea sa aflu cum as putea sa-i instalez versiunea 5 de ios. Se poate ? Iar daca da ce pasi trebuie sa urmez?
Va multumesc !
multumit l-am citit de 3 ori, dar ca sa fiu sigur te mai inreb odata, iphonul meu are serialul fcc id BCGA1303A IC ID 579C-A1303A, mi se pare ok,dar vreau si pararea ta. Multumesc!
Pentru a instala IOS 5 in conditiile tale iti recomand :
1) download IPSW pe care il vrei de pe Redmond Pie sau de unde vrei
2) download ultimul Redsnow
3) Intrii in redsnow si fac un custom IPSW care sa iti pastreze BaseBandul de Ipad pentru inceput
4) tot din redsnow bagi telefonul in PownDFU si dupaia intrii in Itunes si faci restore de pe IPSW custom facut anterior
5) Dupa ce esti pe versiunea de IOS dorita intrii in redsnow is selectezi JailBreak si dupaia selectezi Install Cydia si bifezi si Baseband downgrade
6) Cind totul este gata te conectezi la un WIFI si intrii in Cydia de unde iei Ultrasnow pentru unlock
7) Ca sa iti mearga si Push Notifications cum trebuie iti sugerez sa instalezi si SAM tot din cydia (doar o recomandare)
Cam asta ar fi procedura in mare ( inainte sa te apuci studiaza ce si cum despre fiecare pas folosind google).
Pentru a instala IOS 5 in conditiile tale iti recomand :
1) download IPSW pe care il vrei de pe Redmond Pie sau de unde vrei
2) download ultimul Redsnow
3) Intrii in redsnow si fac un custom IPSW care sa iti pastreze BaseBandul de Ipad pentru inceput
4) tot din redsnow bagi telefonul in PownDFU si dupaia intrii in Itunes si faci restore de pe IPSW custom facut anterior
5) Dupa ce esti pe versiunea de IOS dorita intrii in redsnow is selectezi JailBreak si dupaia selectezi Install Cydia si bifezi si Baseband downgrade
6) Cind totul este gata te conectezi la un WIFI si intrii in Cydia de unde iei Ultrasnow pentru unlock
7) Ca sa iti mearga si Push Notifications cum trebuie iti sugerez sa instalezi si SAM tot din cydia (doar o recomandare)
Cam asta ar fi procedura in mare ( inainte sa te apuci studiaza ce si cum despre fiecare pas folosind google).
Oare de ce ii mai spune si jailbreak. Cu atat de “putine” ce trebuie sa ii faci…
Ca orice lucru partial legal sau in cazul asta complet ilegal (in cea ce priveste compania apple) nu este exact simplu de realizat dar de multe ori rezultatul final merita efortul.
Ca orice lucru partial legal sau in cazul asta complet ilegal (in cea ce priveste compania apple) nu este exact simplu de realizat dar de multe ori rezultatul final merita efortul.
Corect. Am uitat sa specific: atat de “putini” pasi pentru fiiieeecare modificare, chiar si mica. Bine ca nu sunt updateuri zilnice cu features, altfel era o noua categorie la discutii generale: f*ck jailbreack!
Dar hei, spor la lucru! Si bafta userului cu problema de update!
Al tău…fiind din 2009 merge. Dar pentru siguranța ta mai citește odată thread-ul ăsta: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/39094/
Din câte am citit și-nțeles, aclo scrie că nu merge dacă-i fabricat după săptămâna 34 din 2011…a tău pare-mi-se că-i din 2009 (87 = china, 9 = anu’ domnului 2009 iar 49 = săptămâna) ...
Din curiozitate am introdus IMEI-ul telefonului pe http://www.JBWizard.com/ si apare ca Factory Unlocked, in ce masură informatia e reala?
Precizez că am instalat Cydia si Ultrasn0w, exista vreo varianta sigura pe care sa o folosesc pentru a afla cu certitudine daca telefonul e neverlocked?