“Apple retrage voluntar anumite baterii reîncărcabile lithium ion care au fost vândute în întreaga lume între octombrie 2004 si mai 2005 pentru utilizare cu următoarele computere portabile: iBook G4 12-inch, PowerBook G4 12-inch şi PowerBook G4 15-inch.”
* Conditiile de eligibiliate sunt, pe scurt, urmatoarele: sa mai aveti bateria, iar ea sa aiba una din seriile castigatoare…
* Din cate vad eu, nu se cere factura, aspect f important pentru 6/7… dintre utilizatorii de laptop-uri de la noi.
“Exista posibilitatea ca bateriile afectate să se supraîncălzească, cauzând ricul unui incendiu pentru utilizator. Apple a recepţionat şase rapoarte din partea clienţilor privind aceste supraîncăziri. Dacă aveţi una dintre bateriile din categoria celor retrase de pe piaţă, vă rugăm să încetaţi utilizarea acesteia şi să comandaţi imediat o baterie de înlocuire…”
Da…exact 6 rapoarte au fost…:snake: - si alea undeva la o statie de certare de la Polu Sud…. Oricum Apple incepe si pentru 6 baterii o campanie la nivel global… ca doar e Apple…
Ie vechi stirea si a fost (si mai ieste) pe situl Apple din totdeauna pe prima pagina. Si la ei cand a iexplodat una pe genunchi scandalul e urias, nici nu trebe sa fie 6, oricum e o ieroare de judecata: daca bateriile castigatoare sunt intre oct si mai nu inseamna ca bateriile dintre oct si mai sunt castigatoare, parierea mia. nush ce fallacy e asta ca e tarziu. Okei?
Last login: Sun Dec 4 01:50:02 on ttyp1
Welcome to Darwin!
Emils-PowerBook:~ Emil$ cd /pub
-bash: cd: /pub: No such file or directory
Emils-PowerBook:~ Emil$ more beer
beer: No such file or directory
E veche stirea da nu toata chiar lumea stie… Sa incercam sa salvam macar 2-3 genunchiuri necunoascatoare
Intr-adevar, cum mentionai si in alt post esti cam confuz azi… (n.r. ieri)...
huk - 04 Decembrie 2005 07:48 AM
oricum e o ieroare de judecata: daca bateriile castigatoare sunt intre oct si mai nu inseamna ca bateriile dintre oct si mai sunt castigatoare, parierea mia.
Si nu a zis nimeni de baterii dintre mai si oct, ci de anumite serii de la bateriile din acest interval…(big difference… )
La orice chestie—acte peste acte. Ce naiba—doar sunteti mai in varsta decat mine
Trebuie să furnizaţi următoarele informaţii pentru a intra în programul de schimb. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *.
- Prenume:*
- Nume:*
- Număr de telefon:
- Ţara:*
- Numărul serial al computeruli:*
- Numărul serial al bateriei:*
- Adresa de livrare.*
Eu nu vad sa fie vorba de vreo factura, cel putin la campurile obligatorii.. :-p
In Romania niciodata nu se actualizeaza site-urile Apple. Sau sunt cu luni in urma. Sau sunt incomplete, etc,etc.
Da un telefon/email la oamenii aia si vezi ce zic. O sa-ti ceara acte
Faza cu formularul ala mic e frumoasa si occidentala insa nu merge la noi. Mai intai trebuie sa demonstrezi ca nu ai furat laptopul ala si apoi te iau in serios.
Ai telefonat tu si ai intrebat? ?:coolhmm: Eu nu cred sa ceara factura, pentru ca exista f multe explicatii rezonabile pentru care tu sa nu ai factura la laptop. L-ai primit cadou, l-ai cumparat de pe piata de la cineva care-l cumparase din magazin, ai pierdut factura, ai facut un schimb, etc. Pentru cate din lucrurile personale poti sa prezinti factura? Un bun mobil odata ce e in posesia ta esti prezumat proprietarul lui.
Plus ca e o problema f grava dupa cum o spun ei… e ceva de national security…:)) - si e ceva de genul: Atentie! Atentie! Warning! Achtung!... Veniti rapid cu laptop-urile ca e pericol de incendiu!!!! A…dumnveastra nu aveti factura??? Ei atunci sa va explodeze casa, sau benzinaria la care lucrati… ca nu ne intereseaza….
o_mores, ce spui tu e foarte logic si asa gandeste orice om normal. De exemplu la un PC de acasa nici nu mai stiu pe unde am pus actele si documentatia (e luat de la firma) ca vreau sa vad si eu ce placa de baza am…
hai ca am si io o intrebare. OK, io am si factura si garantie chiar de la iris, daca am una din serii imi schimba bateria sau imi mai da una in plus. Adica tre sa o predau pe cea veche