2 din 2
2
Baterie gratis pentru IB/PB 12’ si PB 15’*
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Fieraru are dreptate. Chiar daca nu apare pe site-ul http://www.apple.com, in tarile est-europene, in Asia, Africa si alte “republici pruniere” e nevoie de factura sau alt document de tip “proof-of-purchase” pentru acordarea de garantie internationala. Documentul trebuie sa includa serial number produs, data achizitiei, si sa fie emis de un reseller autorizat Apple.
In State nu se cere factura pentru ca exista o baza de date centralizata, la care au acces toti resellerii/service providerii Apple, in care se inregistreaza inca de la vanzare informatiile necesare.
Nu este rau-vointa resellerilor est-europeni, ci o cerinta impusa tot de catre Apple (Europa).

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Copy & paste de pe un alt forum, 99% non-mac grin. Uitati cam ce a “patit” shock un tip cu bateria…

sa va spun ce mi s-a intamplat zilele trecute:

sambata trecuta, 24 septembrie mi’am mcumparat primul meu macintosh: un ibook G4 de 12”. Nu era primul meu contact cu unul (multi prieteni de ai mei au macintosh) dar era primul meu Mac.
Luni,26 septembrie, pe site’ul Apple era un anunt important:
Bateriile din seria XXX sunt rechemate pentru exista posibilitatea sa aiba un defect de productie. Intamplarea a facut ca bateria mea sa fie in aceasta grupa si sa trebuiasca sa o schimb. La inceput am fost putin deziluzionat (de’abia il cumparasem) dar pe urma am realizat ca nu aveam nimic de pierdut…ci poate doar de castigat. In fond imi dadeau o baterie nou si eu le’o returnam pe a mea.
Cum decurge procesul? Marti, 27 septembrie, am completat un formular pe site’ul Apple (cu seria calculatorului, a bateriei, adresa mea) pentru a preschimba bateria. Teoretic in 3-5 trebuia sa imi ajunga bateria nou intr-un colet si in acelasi colet eu trebuia sa le-o returnez.
Astazi, 28 septembrie, mi-a ajuns bateria.
Nu stiu cati din voi realizeaza chestia asta: in mai putin de 24 ore de la completarea formularului mi-a ajuns bateria nou.
Trebuie sa mai mentionez ca eu momentan sunt in Italia, Torino si bateria mi-a ajuns din Olanda (scrie pe pachet).
Cand am primit bateria astazi am ramas fara cuvinte.
Avand in vedere ca eu folosesc calculatorul la serviciu pentru mine chiar si o zi fara calculator ar fi fost mult.
Tot ce pot sa spun e: Bravo Apple. Sincere felicitari pentru serviciul ireprosabil, pentru calitatea si pentru timpul de raspuns.
Asadar, pentru toti cei care se gandesc sa isi cumpere un calculator (desktop, laptop) si care au nevoie de un calculator bun, fiabil, fara Windows si fara virusi… ei bine, uitati-va putin si pe site-ul http://www.apple.com ... va garantez ca nu aveti nimic de pierdut. Chiar daca nu vreti sa cumparati unul ...macar va clatiti ochii cu ceva frumos.
Inca o data, bravo Apple!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Mda, din păcate: Italia ... Olanda ... țări cu apă caldă, și nu țări bananiere precum a noastră smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Chiar frumos a scris tipul. Norocul lui. Sper sa fie si PowerBook-ul meu vreodata in asa serie de baterii. smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 07.01.08

salut baieti, astazi, cei de la NouMax, m-au ajutat si apple mi-a schimbat bateria., conform programului. a durat cam o saptamana. sunt super fericit….

2 din 2
2