1 din 2
1
Mb vs PB
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Stiu ca s-a mai discutat, dar eu sunt pus in fatza faptului implinit si nu stiu ce sa fac….Sa aleg intre Mb negru la 2 ghz core duo, sau un PB la 1.5 Ghz…...ma refer la performante….se simte diferenta tare intre macbook despre care este vorba si powerbookul sau nu….stiu ca powerbook are placa mai video mai buna….dar nu il folosesc pt editari video sau jocuri…..doar pentru net, muzica, filme…...prezentari in office…chestii de genul asta….si chiar nu stiu ce sa aleg…..la macbook ma atrage…camera incorporata…si plus faptul ca are tehnologie intel…..dar nu vreau nici sa pierd din performante….deci…..cateva sfaturi va rog.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
CristiMAC - 23 Decembrie 2006 07:06 PM

nu il folosesc pt editari video sau jocuri…..doar pentru net, muzica, filme…...prezentari in office…chestii de genul asta….si chiar nu stiu ce sa aleg…..

Macbook 100%, nu mai sta pe ganduri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Uite iti pun alaturi rezultatele unui test cu photoshop cs3 facut pe un powerbook 1.67 (al meu) si in pe un macbook negru (al sotiei). Eu zic ca este ffffoarte concludent

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
sorin - 23 Decembrie 2006 08:42 PM

Uite iti pun alaturi rezultatele unui test cu photoshop cs3 facut pe un powerbook 1.67 (al meu) si in pe un macbook negru (al sotiei). Eu zic ca este ffffoarte concludent

Da al am vazut…dar al MB care vreau sa ii iau nu este core 2 duo….este simplu core duo….dar dupa cum a zis Tudor….cred ca merg pe MB….dar ceva incurajari nu ar strica..smile

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Diferenta dintre un mb core duo si core 2 duo este,din ce am citit si eu probabil, cu 10% mai rapid cel de al doilea . Eu as alege macbook - ul .Si crede-ma ca arata foarte bine

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Citeste postul referitor la CS3. Vei vedea ca un minimac cu dual core 1,83 a batut un dual G5 care e de doua ori si jumate – trei ori mai rapid decit un Power book. Cred ca e suficient. O singura pata are macbookul. E ff fierbinte!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

MacBook, fara nici o ezitare.
Singura chestie in plus pe care o are PowerBookul e aspectul si rezistenta carcasei.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

hehehe e ferbinte tare mama lui ca daca trebuie sa il ti in brate nu suna bine in rest este superb din toate punctele , iti recomand si eu cu aceasi caldura ca si ceilalti membri

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CristiMAC - 23 Decembrie 2006 07:06 PM

Stiu ca s-a mai discutat, dar eu sunt pus in fatza faptului implinit si nu stiu ce sa fac….Sa aleg intre Mb negru la 2 ghz core duo, sau un PB la 1.5 Ghz…...ma refer la performante….se simte diferenta tare intre macbook despre care este vorba si powerbookul sau nu….stiu ca powerbook are placa mai video mai buna….dar nu il folosesc pt editari video sau jocuri…..doar pentru net, muzica, filme…...prezentari in office…chestii de genul asta….si chiar nu stiu ce sa aleg…..la macbook ma atrage…camera incorporata…si plus faptul ca are tehnologie intel…..dar nu vreau nici sa pierd din performante….deci…..cateva sfaturi va rog.

Orice mac sau nemac dintr-o generație mai nouă va merge mai bine decît unul dintr-o generație mai veche, nu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Usor offtopic dar apropo de fierbinteala lui macbook as vrea sa va zic ca este cam la fel de cald ca si un powerbook (cel putin acesta cu intel core 2 duo) Il tot butonez de citeva zile pe cel al sotiei ( care s-a alaturat celorlalte mere din casa , acum de craciun )

[ Modificat: 24 Decembrie 2006 05:50 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorin - 24 Decembrie 2006 05:45 PM

Usor offtopic dar apropo de fierbinteala lui macbook as vrea sa va zic ca este cam la fel de cald ca si un powerbook (cel putin acesta cu intel core 2 duo) Il tot butonez de citeva zile pe cel al sotiei ( care s-a alaturat celorlalte mere din casa , acum de craciun )

Să trăiți bine! Eu am, cu soția, 21 de ani de suportare reciprocă, mai ales din partea ei!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.10.05

Parearea mea…daca conteaza: dute la un magazin si pune mina pe un macbook (asta daca nu ai pus deja)...mie unul nu mi-au placut tastele….aici prefer PB! Iluminarea lor…PB are MB nu…
Singurele avanataje majore MB: Performanta, tehnologia, culoarea! restul la aprecierea ta!

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Nick - 24 Decembrie 2006 08:43 PM

Parearea mea…daca conteaza: dute la un magazin si pune mina pe un macbook (asta daca nu ai pus deja)...mie unul nu mi-au placut tastele….aici prefer PB! Iluminarea lor…PB are MB nu…
Singurele avanataje majore MB: Performanta, tehnologia, culoarea! restul la aprecierea ta!

Echivalentul lui PB este MB Pro, nu MB. E drept că Apple zice că a unificat în MB 13,1 ” fostele PB 12 ” și iBook 12 și 14, dar la capitolul „taste luminoase” nu e valabilă afirmația. În rest, evident, fiind o generație mai nouă sînt și mai performante, cel puțin cu aplicațiile UB. Dar UB vor fi, gradual, toate, pînă la urmă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

update in urmatorul post

[ Modificat: 24 Decembrie 2006 09:58 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 24 Decembrie 2006 06:49 PM
sorin - 24 Decembrie 2006 05:45 PM

Să trăiți bine! Eu am, cu soția, 21 de ani de suportare reciprocă, mai ales din partea ei!

Multumesc mult Cattus pentru urarile pe care mi le- ai facut , dar vreau sa iti spun ca nu sotia mi sa laturat acum de craciun ci macbook-ul negru care a venit cu mos craciun , adica invers mos craciun a venit cu macbook-ul negru . Sotia mi sa alaturat acum ceva ani buni si mai intetionam inca cel putin 21 de ani daca nu mai bine . Multumesc inca odata

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Multumesc mult pentru sfaturi…..si cu aceasta ocazie va doresc Sarbatori Fericite la toti…..sa fitzi cuminti sa va aduca Mosu tot ce va doritzi.  Craciun Fericit!!!!

Semnătură 

Imac intel alu 24”

1 din 2
1

‹‹ Sarbatori Fericite!      Vinerea neagra!!! ››