Stiu ca s-a mai discutat, dar eu sunt pus in fatza faptului implinit si nu stiu ce sa fac….Sa aleg intre Mb negru la 2 ghz core duo, sau un PB la 1.5 Ghz…...ma refer la performante….se simte diferenta tare intre macbook despre care este vorba si powerbookul sau nu….stiu ca powerbook are placa mai video mai buna….dar nu il folosesc pt editari video sau jocuri…..doar pentru net, muzica, filme…...prezentari in office…chestii de genul asta….si chiar nu stiu ce sa aleg…..la macbook ma atrage…camera incorporata…si plus faptul ca are tehnologie intel…..dar nu vreau nici sa pierd din performante….deci…..cateva sfaturi va rog.
nu il folosesc pt editari video sau jocuri…..doar pentru net, muzica, filme…...prezentari in office…chestii de genul asta….si chiar nu stiu ce sa aleg…..
Uite iti pun alaturi rezultatele unui test cu photoshop cs3 facut pe un powerbook 1.67 (al meu) si in pe un macbook negru (al sotiei). Eu zic ca este ffffoarte concludent
Uite iti pun alaturi rezultatele unui test cu photoshop cs3 facut pe un powerbook 1.67 (al meu) si in pe un macbook negru (al sotiei). Eu zic ca este ffffoarte concludent
Da al am vazut…dar al MB care vreau sa ii iau nu este core 2 duo….este simplu core duo….dar dupa cum a zis Tudor….cred ca merg pe MB….dar ceva incurajari nu ar strica..
Diferenta dintre un mb core duo si core 2 duo este,din ce am citit si eu probabil, cu 10% mai rapid cel de al doilea . Eu as alege macbook - ul .Si crede-ma ca arata foarte bine
Citeste postul referitor la CS3. Vei vedea ca un minimac cu dual core 1,83 a batut un dual G5 care e de doua ori si jumate – trei ori mai rapid decit un Power book. Cred ca e suficient. O singura pata are macbookul. E ff fierbinte!
hehehe e ferbinte tare mama lui ca daca trebuie sa il ti in brate nu suna bine in rest este superb din toate punctele , iti recomand si eu cu aceasi caldura ca si ceilalti membri
Stiu ca s-a mai discutat, dar eu sunt pus in fatza faptului implinit si nu stiu ce sa fac….Sa aleg intre Mb negru la 2 ghz core duo, sau un PB la 1.5 Ghz…...ma refer la performante….se simte diferenta tare intre macbook despre care este vorba si powerbookul sau nu….stiu ca powerbook are placa mai video mai buna….dar nu il folosesc pt editari video sau jocuri…..doar pentru net, muzica, filme…...prezentari in office…chestii de genul asta….si chiar nu stiu ce sa aleg…..la macbook ma atrage…camera incorporata…si plus faptul ca are tehnologie intel…..dar nu vreau nici sa pierd din performante….deci…..cateva sfaturi va rog.
Orice mac sau nemac dintr-o generație mai nouă va merge mai bine decît unul dintr-o generație mai veche, nu?
Usor offtopic dar apropo de fierbinteala lui macbook as vrea sa va zic ca este cam la fel de cald ca si un powerbook (cel putin acesta cu intel core 2 duo) Il tot butonez de citeva zile pe cel al sotiei ( care s-a alaturat celorlalte mere din casa , acum de craciun )
[ Modificat: 24 Decembrie 2006 05:50 PM de sorin ]
Usor offtopic dar apropo de fierbinteala lui macbook as vrea sa va zic ca este cam la fel de cald ca si un powerbook (cel putin acesta cu intel core 2 duo) Il tot butonez de citeva zile pe cel al sotiei ( care s-a alaturat celorlalte mere din casa , acum de craciun )
Să trăiți bine! Eu am, cu soția, 21 de ani de suportare reciprocă, mai ales din partea ei!
Parearea mea…daca conteaza: dute la un magazin si pune mina pe un macbook (asta daca nu ai pus deja)...mie unul nu mi-au placut tastele….aici prefer PB! Iluminarea lor…PB are MB nu…
Singurele avanataje majore MB: Performanta, tehnologia, culoarea! restul la aprecierea ta!
Parearea mea…daca conteaza: dute la un magazin si pune mina pe un macbook (asta daca nu ai pus deja)...mie unul nu mi-au placut tastele….aici prefer PB! Iluminarea lor…PB are MB nu…
Singurele avanataje majore MB: Performanta, tehnologia, culoarea! restul la aprecierea ta!
Echivalentul lui PB este MB Pro, nu MB. E drept că Apple zice că a unificat în MB 13,1 ” fostele PB 12 ” și iBook 12 și 14, dar la capitolul „taste luminoase” nu e valabilă afirmația. În rest, evident, fiind o generație mai nouă sînt și mai performante, cel puțin cu aplicațiile UB. Dar UB vor fi, gradual, toate, pînă la urmă.
Să trăiți bine! Eu am, cu soția, 21 de ani de suportare reciprocă, mai ales din partea ei!
Multumesc mult Cattus pentru urarile pe care mi le- ai facut , dar vreau sa iti spun ca nu sotia mi sa laturat acum de craciun ci macbook-ul negru care a venit cu mos craciun , adica invers mos craciun a venit cu macbook-ul negru . Sotia mi sa alaturat acum ceva ani buni si mai intetionam inca cel putin 21 de ani daca nu mai bine . Multumesc inca odata
Multumesc mult pentru sfaturi…..si cu aceasta ocazie va doresc Sarbatori Fericite la toti…..sa fitzi cuminti sa va aduca Mosu tot ce va doritzi. Craciun Fericit!!!!