2 din 2
2
Sfaturi pentru iPhone 4s
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
thesseus - 11 Iulie 2012 06:10 AM

La 4S cel mai tare descarca bateria wireless-urile, nu inteleg de ce dar daca esti in raza unei retele cunoscute (gen acasa sau la birou) telefonul sta conectat non stop, si bateria tine foarte putin.
Eu cu Wireless dezactivat (il activez cand am nevoie, sau folosesc trafic 3G), 3G activ am standby 2 zile, si usage 2 ore 40 minute iar bateria e la 50%.
Mi-am dezactivat toate optiunile de la settings->location services->system services pentru ca consuma multa baterie si de majoritatea ai nevoie foarte rar si nu-si justifica consumul de curent.

Merci, serviciile de localizare le-am omorît din fașă, acum le verific pe alea de sistem. Mail-ul l-am pus să verifice o dată pe oră.
Asta cu wi-fi activat și cînd doarme e prea de tot!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.09

Din curiozitate, durata de utilizare cum e fata de stand-by?

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09

Salut! La mine bateria tine 14 - 15 ore din care 5 ore de utilizare efectiva. Adica ajunge la 1% si atunci il pun la incarcat. 3G activ, notificarile oprite, wifi pe unde se poate, verificare email-uri, aplicatii, jocuri (mai ales angry birds), vorbit 1 ora - doua… sms-uri multe multe…  Eu zic ca e ok… nu ma deranjeaza ca seara trebuie pus la incarcat…
In standby se descarca dupa 5-7 zile… cu 3g-ul oprit.

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Uite eu o sa iti dau parerea mea ca utilizator de 4S de la day 3 de la lansare. Imi place insa si acum plang dupa bateria de la iPhone 4. Nu zic ca e execrabila, dar se simte.
Depinde de prioritatile tale. Pe mine ma tine cu 3G on, 2 mailuri push 30 minute, sms-uri, whatsapp, light browsing si cam 30-45 minute de YouTube pe zi undeva pe la 13-15h, uneori duce si la 18. Doar ca la 4 ma tinea aproape dublu in aceleasi conditii, poate cu 70% mai mult.

De 1 luna ma tot gandesc sa ma intorc la 4, insa apreciez FOARTE mult camera de 4S, in special cea video, impreuna cu cei 64GB. La foto diferenta este mica fata de 4, e practic o poza marita ca dimensiune si un improvement de maxim 25% la calitate, asta e parerea mea. Insa la video e wow. Si cum imi place sa am unele amintiri de la concerte, evenimente speciale etc in calitate cat mai buna, 4S-ul e perfect. De asemenea apreciez si difuzorul mai puternic de la 4S. Nu stau sa pun muzica la difuzor, imi foloseste pentru ce a fost conceput, adica sa il aud in galagie cand suna telefonul.

Daca iPhone 4 avea 64GB, cred ca eram dispus sa renunt la 4S, desi cu un gust amar in gura. Urasc trendul asta cloud streaming, deci o ard oldskool si imi pun toata media si continutul direct pe “hard”. Nu imi place sa imi mananc bateria si pachetul de date inutil. De ce sa pun un “3rd party” intre mine si muzica mea de exemplu ? Cand pot sa o ascult oriunde, cand vreau, si pe Everest cand nu am semnal si in centrul Bucurestiului, la un tap/click distanta.

In momentul asta as astepta iPhone-ul nou, dar pentru mine daca il mareste fizic, iese din discutie asa ca..
Singura chestie de care sunt ofticat, este ca ma asteptam dupa atata timp ca Apple sa scoata un iOS 5.x pana acum care sa imi readuca bateria de i4.

2 din 2
2