Sincer și eu sunt consumator de vplay. Sunt acolo seriale pe care nu le poți vedea pe nici un canal din România plus că nu sunt condiționat de o anumită oră de difuzare. Cum sunt abonat RDS acum e mai greu cu vplay-ul dar n-am murit din cauza asta, mă uit mai mult pe Discovery.
Eu încă mai sper că până mor voi apuca să văd și eu ceva gen netflix în România, adică o mulțime de seriale și de filme pentru un abonament de 8 dolari pe lună. Voyo e o porcărie, adică dai 3 euro pe lună pentru câteva seriale și o grămadă de emisiuni tâmpite marca pro.
Sincer și eu sunt consumator de vplay. Sunt acolo seriale pe care nu le poți vedea pe nici un canal din România plus că nu sunt condiționat de o anumită oră de difuzare. Cum sunt abonat RDS acum e mai greu cu vplay-ul dar n-am murit din cauza asta, mă uit mai mult pe Discovery.
Eu încă mai sper că până mor voi apuca să văd și eu ceva gen netflix în România, adică o mulțime de seriale și de filme pentru un abonament de 8 dolari pe lună. Voyo e o porcărie, adică dai 3 euro pe lună pentru câteva seriale și o grămadă de emisiuni tâmpite marca pro.
Problema nu e ca vplay e jos pe RDS ci ca: Azi vplay, maine site-urile de torente, poimaine youtube.
cam asta e adevarata problema .de acum avem un precedent si sunt sigur ca vor urma multe ...desi acta a picat ...nu se vor lasa pana nu ne vor controla cu totul . [cenzurat] cu stoparea piraterie e un rahat dupa care se ascund toti.
“Notably, Apple’s music, movie, app and book offerings are available in all 63 countries listed here, aside from Romania, which gets no movies, bummer.”
cine stie de ce tampenie legislativa s-au lovit…
Pentru a obține mai multă putere și bani, guvernele, respectiv companiile mari vor face toate măgăriile pe care noi, oamenii de rând, îi lăsăm să le facă.
Singurele “arme” pe care noi, ăia mici, le mai avem, sunt votul (cu ștampila sau cu portofelul) și plângerile.
Dacă un provider de internet restricționează accesul la o zonă din internet, atunci tu nu mai primești tot serviciul (access complet la internet) pe care îl plătești. Ar trebui sunat ISP-ul și anunțat că dacă oferă un serviciu incomplet, ar trebui să reducă factura pe luna respectivă, conform contractului, până se rezolvă problema.
Cât timp folosiți un site pentru a vedea/downloada/asculta seriale/filme/muzică care NU sunt licențiate pentru distribuție în România, nu faceți nimic ilegal conform legii așa că ISP-urile nu au nici un motiv legal sau moral să taie accesul la un site - ci doar financiar.
Dacă sunați pentru asta, cereți neapărat un număr de înregistrare al sesizării și începeți discuția cu “Această convorbire este înregistrată, bună ziua, mă numesc ...”.
Clar este ceva de la RDS. Am prieteni abonati la “romtelefon” si merge totul struna. Deci pentru treaba cu vplay RDS tocmai a pierdut un client. Eu ma uitam pe ipad la seriale acolo si conta foarte mult ca au html5. Deci adio rds!