Conexiune wi-fi: connection timeout
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Salutare tuturor, am o foarte mare problema cu wi-fi la macbook. Pina azi, reteaua la care eram conectat (cea de la hotel) mergea perfect. Azi am deschis laptopul sa lucrez si cand colo la conctarea wireless imi da connection timeout. Iau repede iphoneul sa verific dar el este conectat corect si merge impecabil pe acceasi retea wireless

Am sters profilul retelei, am sters si identificarea din keykogger, am dat restat si incerc iar. Vede reteaua, bag passwordul, incepe procedura de conectare si la fel imi da connection timeout.

Ce pot sa fac? Sint in vacanta si nu am alta sursa de net in acest moment si am nevoie de laptop. Astept orice sugestie sa pot scapa de problema

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Deschide System preferences și creează o locație nouă.
În mod cu totul stupid, uneori, Apple încurcă IP roiterului.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Te rog detaliaza un pic ca nu inteleg. Acum am mai observat ceva: am deschis laptopul si surpriza apare conectat la retea dar nu merge nimic. Am deschis terminalul si incerc un ping catre gateway si am raspuns de peste 1000ms si multe request timeout. Dupa citeva minute cade iar de tot. Am rugat un vecin sa verifice cu laptopul lui si la el e totul ok.

Ce a putut sa se defecteze?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Targu-Jiu
Macuser din: 05.03.10

Laptopul lui este cumva pe windows ? Eu patesc de 2 ani jumate aceeasi problema acasa, de cand am trecut pe MAC. Pe windows se conecteaza fara probleme, dar uneori, eu nu ma pot conecta de pe Mac. Si cand patesc asa, singura rezolvare e sa scot routerul din priza si sa-l bag la loc… Nici pana in ziua de azi nu stiu din ce cauza. Sigur va trebui sa cumpar alt model de router. TRENDnet este ce folosesc eu acum

Semnătură 

❂ MacBook Pro Unibody 15” 2010 ❂ 2.8 C2D ❂ 4Gb ram, 500 Hdd
❂ iPhone 4, Black, 32 Gb, Factory Unlocked
❂ Once you go Mac, you can’t go back !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Ideea este ca pina avut a mers perfect. Niciodata nu am mai patit acest gen de eroare. Din ce am vazut pe net la altii pare sa fie un bug din10.7. Sunt la zi cu toate updateturile.
Trebuie sterse ceva temporare si resetate ceva setari dar inca nu am gasit care. Problema este ca nu am cum sa-l sterg pentru ca am prea multe date pe el.

O sa mai incerc cite ceva in seara asta daca am ceva timp

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ar mai putea fi ceva: aglomeratie mare pe reteaua aia, care da un numar limitat, probabil, de sloturi.
Eu patesc des chestia asta prin hotelurile de prin strainezia. De obicei, vine noaptea, se elibereaza sloturile, prind si eu net.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Ok, sa revin si cu detalii; dupa citeva zile de teste am primele concluzii. Wireless-ul merge dar la program limitat. Dimineata sau seara tarziu. In perioada asta merge perfect. La pranz nu mai merge…

In tot acest timp, iphone-ul merge perfect fara nici o problema.

Acum nu pot sa stiu care este explicatia logica, dar tind sa cred ca este ceva in osx. In primele zile a mers perfect in orice perioada a zilei. Iar cum telefonul merge ok iar laptopul nu, dau vina pe latop. O sa stiu mai multe cand o sa ma intorc acasa si o sa testez cu echipamentele mele

Semnătură