Airbites really su-cks. Eu am renuntat la abonamentul la ei pentru ca nu au venit in timpul promis. Am gasit un agent de vanzari de la Romtelecom si totul a mers ca pe roate. Va jur ca de 1 an si 1 luna fix (azi) nu am avut decat o problema care s-a rezolvat intr-o jumatate de zi, fara sa dau niciun telefon.
Sincer, pe mine nuu ma deranjeaza serviciul cu probleme, deoarece stiu ca nu exista serviciu care sa functioneze 100%, dar ma deranjeaza nesimtirea celor de la customer service. Din fericire, pe baietii de la Romtelecom nu am avut ocazia sa ii testez. Dar recomand cu caldura sa NU incercati UPC/Astral, Airbites si/sau RDS.
RDS Cable Link 1M. De duminica ora 14:00 internetul e mort iar semnalul tv este groaznic. Sunat, promis ca vin duminica seara -> nimic. Sunat azi de dimineata, promis ca vin intre 19:30-21:30….daca nu apar maine trimit email la opc; am inregistrat convorbirile cu ei ( Nokia 6233 ), le atasez, fac scan la contract…si sa vedem atunci.
RDS Cable Link 1M. De duminica ora 14:00 internetul e mort iar semnalul tv este groaznic. Sunat, promis ca vin duminica seara -> nimic. Sunat azi de dimineata, promis ca vin intre 19:30-21:30….daca nu apar maine trimit email la opc; am inregistrat convorbirile cu ei ( Nokia 6233 ), le atasez, fac scan la contract…si sa vedem atunci.
AMR=52 minute. dupa ceasul meu, desigur!
e bine ca ai si o conexiune de back-up ca doar n-ai conectat mac-ul la aragaz ca sa postezi pe forum, nu?
Mediaconvertor: nu este conectat la aragaz; ci la un vecin binevoitior care a lasat wi-fi-ul open.Iar ca back-up am Z010 evdo si smartmodem de la Vodafone.
foarte bine. sunt de parere ca pt o pers care-si desfasoara o buna parte din timp online, este important sa aiba o conexiune de back-up. accesul la internet este f ieftin.
Si eu consider o conexiune de backup obligatorie pentru cine munceste (si) prin internet. Eu folosesc backup pe zapp si romtelecom (G4-urile portabile inca mai au modem integrat:P). Chiar daca e dialup speed, cand ai de trimis o oferta pe mail, o trimiti. Mai demult foloseam si Connex (pe WAP) ca era fara abonament, dar m-a cam rupt la bani si am renuntat.
Sa-ti iei doua conexiuni fixe cred ca e un pic exagerat.
Pentru cei care nu (mai) stiu ce e aia un modem si cu ce se mananca, am scris un articol in wiki. Acum lucrez sa pun si diacriticele pe care le-am uitat complet.
UPC sukeaza big time: sunt la a treia programare sa vina sa-i dea de cap si nu vine nimeni. La telefon ii prind dupe ore de asteptare, deci mai sunt sute de clienti in situatia mea. Au facut-o de oaie! Cum imi repara internetul trimit reclamatia la OPC. De adata asta ii sparg, nu mai iert nimic!
UPC sukeaza big time: sunt la a treia programare sa vina sa-i dea de cap si nu vine nimeni. La telefon ii prind dupe ore de asteptare, deci mai sunt sute de clienti in situatia mea. Au facut-o de oaie! Cum imi repara internetul trimit reclamatia la OPC. De adata asta ii sparg, nu mai iert nimic!
OPC actioneaza sau e abureala? Parca primesc comisioane la amenzi nu?
Intr-o tara civilizata, in care ai un contract cu un anume ISP-ist in care-ti garanteaza functionalitatea serviciului 365 zile/an si in care se lauda ca in max 24 h de la sesizare esti “rezolvat” ( asa cum scrie in cel de la RDS ), daca dupa 2-3 zile tot nu ai internet…sunt mancati in momentul cand ii reclami ( dar nu prea isi permit ei sa faca gafe de genul asta si-ti mai vin si cu discount ca sa nu-i dai in judecata pentru ca nu-si permit sa se faca de KK ). Aseara cand le-am spus celor de la RDS ca avem un contract pe care ei nu-l respecta, in loc sa-si ceara scuze pentru ca nu pot sa rezolve problema in timp util, mi-au spus ca este dreptul meu sa-i reclam sau sa renunt la serviciile lor .
Azi la ora 20:00 : ajung acasa, sotia da drumul la televizor…se vede sticla, ma uit pe modem…nimic, reset modem nimic, sun la RDS ii intreb ” cand imi veti rezolva problema “, nu le spun ca TV-ul se vede brici; de data asta aud scuze si promisiuni ca se rezolva in cel mai scurt timp posibil. Habar nu avea ca mie-mi merge si TV-ul. Astia nu cred ca stiu pe ce lume traiesc.
asa clienti, asa firma! vorba lui vektor12: mentalitate tipic romanesca. keep up the good working…pe uairlesul vecinului. sa nu te miri daca stai 2-3zile fara net. ca sa-si dea seama ce problema ai, au nevoie de cat mai multe informatii. timpul de rezolvare al unei probleme, depinde si de cooperarea clientului.