itunes us pentru filme pe atv3, cum?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

Salutare,
am incercat sa citesc, asa mai in diagonala, tot ce s-a scris despre conturi itunes us si gift carduri pentru ele insa as vrea, daca cineva are timp si rabdare, sa posteze exact cum functioneaza.
Am un atv3 contectat aici in romania la net de la rcs si vreau sa introduc un cont de itunes us pentru a inchiria filme.
Cum fac contul de us (am citit pe aici cum se creeaza unul dar nu stiu ce se intampla cu faptul ca ip-ul e de romania, si unde mai pui ca am deja un cont de romania legat la un card, pot sa-l schimb sau fac unul nou?)
CUm cumpar gift coduri si cum incarc contul de itunes cu ele?
Cum ma loghez la itunes us pentru a folosi contul facut si a inchiria filme folosind creditul luat cu gift card?

Scuzati-mi novicitatea dar sunt nou in sistem si mi-am pierdut rabdarea de a astepta itunes pentru romania cu filme, si mountain lion penru airplay…

thx.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Salut! Poti face cont de us intrand pe store-ul din us din itunes (schimbi store-ul de romania cu cel de us din itunes dreapta jos) si “cumparand” o aplicatie gratis. Cand iti cere sa faci cont faci fara card. <- asa faci cont de us
Pentru gift cards se gasesc niste baieti pe net care pentru un comision mic iti trimit un gift card cu suma pe care o ceri tu. Gift cardurile se dau si se utilizeaza numai intr-o singura tara (adica daca este emis in us poate fi folosit numai in store-ul de us)

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

multumesc mult pentru info. Scopul meu este sa inchiriez filme absolut legat de pe itunes si cum in romania nu se poate ma gadeam la varianta asta cu us.
daca rezolv cu contul si reusesc sa cumpar si gift card sa alimentez contul, atunci pot inchiria linistit filme? Ce imi e mie frica e sa nu vada cumva ip-ul de romania in momentul in care incerc sa accesez itunes us si sa nu ma lase sa fac inchirierea filmelor.
thx.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Contul se face fara probleme din itunes.
Pentru gift carduri trebuie sa gasesti un site mai de incredere care poate face asta (aici nu te pot ajuta pentru ca nu cunosc)
Iar despre ip-ul de romania nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca este ca si cum ai fi in vacanta pe aici….totul este absolut legal, atata timp cat tu ai cont, ai gift card si cumperi/ inchiriezi filmele, este in regula.

Semnătură 

iPhone X - 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Inca ceva, scuze ca abuzez, e mai bine sa-mi fac cont nou in conditiile in care contul actual e legat la un card din romania si il mai folosesc pe tel, sau sa-l mut pe asta pe us ?
thx.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu cred ca ai cum sa il muti pe us pe cel pe care il ai deja….trebuie sa-ti faci altul nou. Eu asa stiu, daca tu stii ca poate fi mutat mai poti cauta pe forum despre asta.
Ideea este ca vei avea doua conturi si aplicatiile sau filmele cumparate pe unul dintre conturi raman doar pe acel cont….

Semnătură 

iPhone X - 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

http://playmo.tv/2012/01/rent-movies-from-itunes-store-and-watch-on-your-appletv-outside-the-us/

pentru cine ajunge in situatia mea:)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.11.09

Gift card-uri se pot cumpara de pe site-ul bestbuy.com, din cand in cand au si reduceri (de obicei -20%).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Gift carduri gasesti pe o suta de situri, inclusiv amazon. Poti sa-mi muti contul pe alta tara, dar atunci nu o sa-mi mai mearga cardul de romania (stiu, ca am facut eu asta din greseala zilele trecute, cand surubaiam prin iTunes)

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

PS e mult mai rentabil sa-ti faci un abonament la Netflix si Hulu+ pentru seriale, decat sa le inchiriezi de pe iTunes.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever