videocall yahoomessenger
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.12

stie cineva cum se face un videocall prin messenger? am incercat mac-windows, mac-iphone4 si nu am reusit. dar iphone4-windows merge :-?? . exista vreo verisune de mess pt mac care are si videocall?

Semnătură 

2011 MBA 13’ 1.7 i5 4G Ram
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.12

si pe langa asta am incercat sa sun.. cand fac testul pentru microfon din setari imi merge microfonul..dar in timpul apelului nu imi merge, nici nu ma aude nici nu se ridica vreo liniuta langa microfon..

Semnătură 

2011 MBA 13’ 1.7 i5 4G Ram
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Apelezi audio persoana cu care vrei sa discuti, iar apoi ii dai sa iti vada camera web. Dar sincer mai bine foloseste skype pentru asta. Merge de o mie de ori mai bine la partea AV decat yahoo. Cu toate ca in ultima vreme si-au batut joc de skype…

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Aici e clientu oficial de Yahoo! pentru mac.
Intra in System Preferences la Sound, Input si vezi sliderele pe acolo cum sunt.
Daca nu este de la asta, pot sa fie altele (ceva mai complicat; gen plugin-uri)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

‹‹ Format epub      Yahoo Messenger update ››