La mine pe 4s au fost aceleasi probleme ca cele descrise, pana am luat microsim nou. Prima data am folosit vechiul meu sim, taiat, pentru ca nu mai aveam rabdare sa treaca weekend-ul penstru a solicita microsim de la Cosmote.
Dupa ce am pus microsim problemele de care se discuta aici au disparut, dar au ramas altele. Mai cade convorbirea cand trec de pe un releu pe altul, sau cateodata chiar semnalul cateva zeci de secunde. Repet, niciodata cand stau pe loc, doar cand trec prin locatii unde telefonul schimba releul (am invata sa le recunosc)
Mirat de faptul ca aveam probleme doar in anumite zile, aleator, am tot sunat la Cosmote, am facut si plangeri, am numere de inregistrare etc. Bineinteles ca nu recunosteau ca ar fi de la ei, incercau sa dea vina pe telefon.
Am cumparat o cartela de Orange, am activat o optiune cu minute, internet 3g etc, am platit pentru preschimbare microsim, si am folosit-o o saptamana. Bineinteles, n-am avut nici cea mai mica problema, si in plus am avut 3G in orice pestera sau capat de lume am fost. Asa da retea moderna.
Din pacate in toata agenda mea am doar 2 utilizatori de orange cu care nu vorbesc oricum, si inca 2 de vodafone. Restul numai cosmote. Am revenit la Cosmote cu un nou scandal si dupa experienta cu Orange, si surprinzator tipa cu care am vorbit a recunoscut ca au probleme grave cu releele, ca sunt vechi, ca se lucreaza la imbunatatirea lor dar merge incet treaba, ca au 2 retele separate 2G si 3G si ca apar tot felul de probleme etc. Am primit ,,promisiuni,, ca sunt constienti ca reteaua e praf si ca se lucreaza la imbunatatirea ei.
Concluzia, Cosmote e varza si regret ca sunt prins cu ei.