M-ar interesa păreri despre gestionarea user-name și parolelor de pe site-urile cu care interacționez.
Toți avem conturi de mail, facebook, ne-am creat user pe diferite site-uri etc.
Momentan eu le las gestionate de Safari si Chrome la care le-am spus să le memoreze și mi le inserează automat.
Merită să apelez la programe (KeePass, Lastpass etc) pentru gestionarea lor sau sunt ok cum sunt acum ?
Știu de 1Password, dar e 40 de euro pt Mac si 12 Euro pt iPhone…
Daca te gandesti la ceva ieftin si bun nu prea ai sa gasesti….1Password e singura app pe care o recomanda..are si integrare directa in browser, clar e o aplicatie completa.
Nu văd nici o diferență în a lăsa Lastpass sau Google Chrome să îmi completeze/găzduiască datele…
E ca si cum ai spune ca nu vezi nicio diferenta intre a vorbi cu cineva de la SRI sau cu vecinul de la blocul alaturat. Pai una e sa lasi datele importante la Google, alta e sa le lasi altora mai neimportanti. Lastpass nu e cea mai sigura solutie dar Google e cea mai nesigura.
1Password am folosit si eu pana acum ceva vreme, dar, tinand cont ca versiunea de pe Ipad este compatibila 9ca si sincronizare ) doar cu versiunea de pe mac, am lasat-o balta cu el. Am gasit 1password si pentru Windows, dar backup-ul generat de versiunea IOS nu este compatibila cu versiunea de Win.
Acum sunt cu LP Wallet, nu am nevoie de sincronizarea direct in browser, dar am acces la baza de date generata pe IOS, direct in interfata WEB, adica pe orice calculator. Am vazut ca are foarte multe optiuni de setare a securitatii, pe site-ul lor spun ca datele se tin securizate si criptate. Pare o aplicatie buna si comod de utilizat, sper si secuitatea sa fie pe masura.