Teamviewer pe mac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.12

Salut, stie din sursa sigura cineva daca pot folosi Teamviewer de pe un macbook pro cu Lion pentru a accesa un pc cu Windows 7? Am de rezolvat o problema urgenta si singura solutie la indemana ar fi accesarea remote a pc-ului cu Windows. Multumesc !

Semnătură 

Apple MacBook Pro RetinaCore i7
iPad 3 32GB Wi-Fi & 3G
iPhone 5 16 Gb black
Time Capsule 1TB
Apple TV

Nimic nu ne apartine. Tot ce avem din prima pana in ultima clipa, este abilitatea de a ne dori.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la mine, cu snow leopard, merge destul de bine
incearcă și vezi și tu…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Am urmarit niste filmulete pe iutub pana sa intreb, dar tot nu m-au lamurit daca se poate lucra efectiv pe pc prin Teamviewer. Ma intereseaza sa pot lucra intr-un soft de contabilitate prin remote, si sa se salveze ceea ce lucrez pe pc.

Semnătură 

iPad 3 32GB Wi-Fi & 3G
iPhone 5 16 Gb black
Time Capsule 1TB
Apple TV

Nimic nu ne apartine. Tot ce avem din prima pana in ultima clipa, este abilitatea de a ne dori.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Daca ai conexiune excelenta s-ar putea sa mearga decent, dar nu vad treaba asta ca fiind o solutie fezabila de munca, pe termen lung. Au suficient lag intre comenzi si feeedback incat productivitatea ta sa sufere ingrozitor. Si asta nu din cauza softului, ci a legilor fizicii. Informatia o fi circuland ea cu viteza luminii dar, din pacate, pana si luminii ii trebuie suficiente milisecunde incat sa iti pape productivitatea. Solutii de genul acesta sunt pentru actiuni sporadice si interventii scurte.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Ma intereseaza doar pentru scurt timp, ca sa rezolv o situatie de urgenta, maxim 10-20 de operatii si atat. Trebuie sa ajung la cineva care este mometan in spital si nu are cum sa lucreze de acasa. Voi folosi un stick de net de la RDS si sper sa nu se miste cu viteza melcului turbat Daca merge cat sa rezolv problema..sunt usurat. Va multumesc pentru raspuns smile

Semnătură 

iPad 3 32GB Wi-Fi & 3G
iPhone 5 16 Gb black
Time Capsule 1TB
Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Eu il folosesc destul de des, si am lucrat si in Photoshop de la lucru pe Macul de acasa, si sunt foarte multumit. E adevarat, nu are aceeasi respondabilitate ca si lucratul de direct, dar e foarte utilizabil.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.10.05

Merge, eu rezolv remote un Win XP care se misca greu si din cauze de hardware….destul de important este sa fie aceeasi versiune pe ambele masini…mi-a respins o conexiune din motive de versiuni diferite…
Merge si de pe Mac si de pe iPhone.

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Daca merge Photoshop..atunci un amarat de programel pentru contabilitate ar trebui sa mearga brici.

Semnătură 

iPad 3 32GB Wi-Fi & 3G
iPhone 5 16 Gb black
Time Capsule 1TB
Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Functioneaza foarte bine cu Lion . Eu il folosesc si de pe iPad .
Accesez atit Wndows cit si Mac .

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Da, functioneaza foarte bine tocmai am testat acum ca sa fiu sigur ca nu bat maine drumul degeaba prin oras. S-a zgariat pe ochi amicul care imi tot predica faptul ca o sa imi para rau daca trec de la windows la mac, cand ma voi lovi de softuri si alte chestii. I-am demontat teoria cu ” Apple sucks ” .

Semnătură 

iPad 3 32GB Wi-Fi & 3G
iPhone 5 16 Gb black
Time Capsule 1TB
Apple TV

‹‹ bateria macbook pro      Baterie Macbook Pro ››