2 din 2
2
linux pe un mac intel
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 16 Martie 2007 06:09 AM

ma scuzati ca intreb: de ce atata chin? de ce atata ¨lupta¨ sa instalati pe mac-uri diverse distributii linux? cu 500ron luati un pc pe care o rulati si pe mama lui Torvald. adica daca e vorba de curiozitate, e ok…inteleg, e foarte bine. daca e vorba de a rula anumite aplicatii ce pe os x nu merg, sunt f curios sa stiu si io care-s alea.

Păi a fost curiozitate, nu? Dacă nu vedeam și nu pipăiam cu ochii mei, respectiv cu ghearele mele, ce poate și ce nu poate un linux cum să-mi dau seama dacă am ori nu am nevoie de așa ceva!? Ca să știi dacă ciorba de burtă e bună sau nu, o guști mai întîi, apoi dai răspunsul, nu dai răspunsul și apoi o guști.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da, speram sa fie vorba despre curiozitate. am banuit ca e vb si despre ceva aplicatii ce nu merg pe mac si eram curios sa aflu care, cum, ce fel! intentionez sa-mi iau un 1-2 hdd ext pe care sa ma joc si eu…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.07
Cattus Thraex - 26 Decembrie 2006 07:41 PM

A INSTALAT cineva vreun linux pe mac intel? Dacă da, care?

RHEL5
SLES10
FC6

si am boot-at online CD/DVD Open Suse 10.2, Knoppix 5.1, sysrescue cd 0.3.2 si RIPLinux-X-1.9

2 din 2
2