Probleme conexiune internet sau setari
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.02.11

Salut!

Macbookul meu are o mare problema cu internetul. Desi conexiunea este excelenta, pe PC merge brici tot prin wireless, macbook-ul nu vrea sa incarce paginile de nici o culoare. Folosesc OS X 10.7.4 pe Macbook Pro i5 2.4

Am incercat sa Renew DHCP lease-ul si tot degeaba. Am mai cautat pe net dar n-am primit nici o informatie concludenta. A mai patit cineva ceva asemanator si ar avea o varianta de rezolvare?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Nicalaiu - 26 Iulie 2012 11:26 AM

Salut!

Macbookul meu are o mare problema cu internetul. Desi conexiunea este excelenta, pe PC merge brici tot prin wireless, macbook-ul nu vrea sa incarce paginile de nici o culoare. Folosesc OS X 10.7.4 pe Macbook Pro i5 2.4

Am incercat sa Renew DHCP lease-ul si tot degeaba. Am mai cautat pe net dar n-am primit nici o informatie concludenta. A mai patit cineva ceva asemanator si ar avea o varianta de rezolvare?

Multumesc.

• Verifica in router sa nu aibe filtre pe MAC Address smile Poate pro-ul tau nu este configurat pe acel router.
• In System Preferences, Network, uita-te in tab-ul de “Hardware”, la conexiune si vezi sa fie pe Automatically.

In rest nu vad de ce nu ar merge. Eventual poti incerca sa schimbi canalul la Wi-Fi din router; poate sa fie si asta o problema de interferente.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.02.11

Da… Am avut mare noroc. Speriat mai ales de toate posturile din online in care oamenii se plang grav de problemele cu wireless-ul, la mine s-au dovedit a fi doar niste DNSuri defecte. Am trecut pe Public DNS de la Google si zbarnaie. Multumesc Aetherius oricum pentru raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.01.12

Am si eu o problema cu wireless-ul la un iMac 2011. Daca il tin conectat pe wireless merge cateva minute si apoi se pierde conexiunea, nici macar nu mai vede reteaua, le gaseste pe celalalte din zona dar a mea dispare. Am incercat de cateva ori, m-am tot uitat prin setarile routerului si cele de retea dar nu pare nimic in neregula. iPad-ul si iPhone-ul se inteleg fara probleme cu routerul. E chiar enervant, trebuie sa-l tin cu cablul in retea. Routerul este un TP-Link WR1043ND.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6