Dropbox are un feature ce nu stiam de el.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Tocmai am descoperit ca Dropbox are “Selective Sync”, ceva asemanator cu SugarSync.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
boboc - 26 Iulie 2012 08:50 PM

Tocmai am descoperit ca Dropbox are “Selective Sync”, ceva asemanator cu SugarSync.

Tarziu.. e de mult aia acolo smile
Oricum Dropbox e futil incepand de acum, fiindca iti poti pune documentele deja direct pe iCloud. In viitor speram la vechiul iDisk.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Aetherius - 27 Iulie 2012 01:31 AM

Oricum Dropbox e futil incepand de acum, fiindca iti poti pune documentele deja direct pe iCloud. In viitor speram la vechiul iDisk.

Dropbox o sa ramana cel mai bun sistem cloud, iCloud e mult prea scump si are putine feature-uri…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
boboc - 27 Iulie 2012 10:53 AM
Aetherius - 27 Iulie 2012 01:31 AM

Dropbox o sa ramana cel mai bun sistem cloud, iCloud e mult prea scump si are putine feature-uri…

iCloud e o porcarie, ma refer la Documents in the Cloud. Vrea sa fie altceva doar de dragul de a fi altceva, si pt ca e facut de Apple nimeni nu-si permite sa spuna ca e un bullshit. Vai ca asta e viitorul, ca Apple nu te forteaza ci te indruma ... aiurea.
Sa pot sa incarc documente in icloud doar prin aplicatia lui default e cam ca si scarpinatul la ureche stanga cu mana dreapta.
Stilul asta de a deschide mai intai aplicatia si apoi sa cauti documentul din interiorul aplicatiei e cam enervant in ML si prin asta se doreste sa se re-educe consumatorii ca sa foloseasca iCloud.

In teorie pare o idee buna, realitea o se le-o dea in cap si vor inflorii restul Dropbox, SugarSync, GDrive si SkyDrive.

Se intelege ca am avut si .Mac platit si mergea ca porcu’ si n-am folosit iDisk mai deloc din cauza asta. Dropbox e tatal lor

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E interesant iCloud,e folositor dar la fel ca orice produs Apple e bun daca ai totul de la ei, iPhone,iPad, iMac, Macbook, Apple TV si e bun pentru lucruri simple, dar atat.
Dropbox in schimb il folosesc pentru munca in primul rand, este esential sa am toate proiectele xCode accesibile pe ambele mac-uri cat si pe iPad (Dropbox iOS App poate deschide fisiere .h .m).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 17.05.12

Eu vă recomand Minus. 10 Gb free cu posibilitatea de a extinde spațiul de stocare la 50 Gb, tot free. E foarte bun pentru cei cu blog. Un review găsiți pe blog-ul meu http://gabrielbaciu.ro/2012-07-24/cel-mai-tare-site-de-file-sharing/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sunt multe servicii, le-am incercat pe toate, Dropbox are ce-a mai buna viteza de upload, asta ma intereseaza cel mai mult.
De ex sugar sync merge execrabil, am cont platit la ei pana in 2013 dar nu l-am mai folosit pentru ca e insuportabil. Dropbox zboara smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 17.05.12

La mine Dropbox merge la fel de bine ca Minus sau ca Drive. Probabil contează și furnizorul de internet. La mine merge transfer.ro ca naiba dar eu sunt pe RDS, de pe Romtelecom merge mult mai bine.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09

E depaaaaaaaarte iCloud de Dropbox. Aveam 50 GB de la Dropbox (platit) si acum vreo 5 zile m-au anuntat ca am 100 GB
Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar trebui sa platesc la Apple pentru 100 gigi

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Cine se plange de iCloud, mergi in /Users/Tu/Library si trageti folderul Mobile Documents in Dock (in sidebar nu se poate). Acolo este locul unde sunt depozitate fisierele comune prin iCloud. De acolo le accesezi pe orice Mac. Nu am iDevice cu iOS 5 sau 6 sa va spun unde se afla acolo si cum pot fi accesate.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 28 Iulie 2012 08:13 AM

Cine se plange de iCloud, mergi in /Users/Tu/Library si trageti folderul Mobile Documents in Dock (in sidebar nu se poate). Acolo este locul unde sunt depozitate fisierele comune prin iCloud. De acolo le accesezi pe orice Mac. Nu am iDevice cu iOS 5 sau 6 sa va spun unde se afla acolo si cum pot fi accesate.

@Xanthrax Nu cred ca se plange nimeni de iCloud, e un serviciu foarte bun, mai ales daca detii multe device-uri Apple.
Din punctul meu de vedere,iCloud si Dropbox sunt 2 servicii total diferite, ambele foarte bune.

Semnătură 

‹‹ Yahoo Messenger update      Nedumerire Icloud ››