Cred ca cea mai buna sansa ai la SH / dezmembrari.
La ce capacitate te intereseaza, nici nu stiu daca mai gasesti nou pe undeva.
Griji doar sa-l purici bine cu un soft de scanat erori, baduri si alte cele.
Mergi eventual cu o carcasa usb la tine si ii faci proba inainte sa dai banu`
Se gaseste la eMag, eu mi-am cumparat unul de 160 anul trecut si l-am instalat fara probleme pe un iBook G4
Acumvad ca s-a scumpit enorm, unul de 80 costa cu mult peste ce am dat eu anul trecut
Ceva pe firewire nu te avantajeaza? Viteza cred ca este asemanatoare cu a unuia intern pe ata.
Ai dreptate, ca oricum sta tot timpul cu un HDD pe FW. Si la cat vad au pretul hardurile interne, pot sa mai astept pana isi revine Thailanda.
La asta m-am gândit și eu, la capitolul baterie oricum nu cred că mai stă prea bine,nu? Deci dacă e băgat în priză mai mereu de ce să nu lucreze de pe firewire.
Altero - prețul la HDD-urile IDE noi nu va mai scădea niciodată - doar va crește până dispar de tot din inventare.
Mergi la un magazin de S/H.
Sau, dacă vrei un fel de SSD pentru el, îți dau eu un adaptor IDE44-Compact Flash. Pui un CF cât să țină OS-ul și aplicațiile, și restul de date pe HDD extern.
Deocamdata am instalat Tiger pe el (disc FW), mai am de setat PureFTPd si alte mici chestii, si vad cum ma descurc asa.
Poate gasesc totusi un IDE SH, mai mult pentru ca mi-e drag Bunicu’ si as vrea sa-l stiu bine-sanatos
Am pus Tiger si nu Leopard, cum avea, pentru ca mi se parea ca intra prea repede ventilatoarele. Din ce vad pana acum, nu prea cred ca e mare diferenta din punctul asta de vedere (cum dezactivez Spotlight pe Tiger? Trag discul in Privacy, nu vrea).
Imi lipseste Share Screen din Leopard. Stiti vreun softache care sa-mi permita conectarea de la distanta pe Bunic, pe Tiger si care sa fie bland cu resursele? TeamViewer e inutil, vrea sa-i dau parola, pe care o pot vedea doar daca-s langa Bunic (sau nu stiu eu cum se face?).
(cum dezactivez Spotlight pe Tiger? Trag discul in Privacy, nu vrea).
Ba chiar asa, dar ai rabdare. Mai ai șî alternativa Onyx
altero - 29 Iulie 2012 10:16 AM
Imi lipseste Share Screen din Leopard. Stiti vreun softache care sa-mi permita conectarea de la distanta pe Bunic, pe Tiger si care sa fie bland cu resursele?
Un exemplu cetatenesc, in cetatea macuser, cetatean mi-a trimis hardul, a ajuns cu bine, arata mai bine decat unul nou. Mai trebuie sa am timp sa desfac milioanele de surubele ca sa ajung la hardul bolnav…
Multumesc frumos, sunt placute surprizele astea placute!