Problemă iTunes Store
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

Bună,
Tocmai am cumpărat cu 0.99 EUR o melodie de pe iTunes Store. Melodia s-a descărcat, am dat play pe iTunes, merge 1 minut din cele 3.23 minute cu care este creditată, după care se oprește brusc! Am intrat din nou pe Store să încerc să o re-downloadez și mă întreabă dacă vreau să o cumpăr din nou?!
E prima dată când pățesc așa ceva!
Cum se poate rezolva problema?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12

Pai daca ai cumparat dupa iPhone, iPod sau iPad atunci conectezi deviceul dupa care ai cumparat si dai Transfer Purchased in iTunes care il ai pe calculator.
Daca ai cumparat dupa calculator dai sincronizare la muzica, daca o vei recumpara te va retaxa grin

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am cumpărat-o de pe Macbook.
Cum dau sincronizare la muzică, că nu pricep?
Mie mi se blochează melodia pe Mac, când îi dau play în iTunes. La get info îmi apare cu durata de 3 minute și ceva, bara de sus îmi arată tot 3 minute, dar melodia se blochează după un minut.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Targu Mures
Macuser din: 26.08.10

Aceeasi problema am si eu, in urma cu ceva timp am cumparat un album Top 200 Classics, in valoare de 11.99, am descarcat pe iPad, iar de atunci de fiecare data cand descarc ma intreaba daca vreau sa-l cumpar.

M-a si taxat de 2 ori, Express Lane mi-a returnat charge-ul, in iTunes la Purchased items nu apare, si as vrea sa-l descarc si pe mac, dar nu vreau sa fiu taxat over and over again si sa ajung la operator iarasi pentru ajutor.

poate aveti vreo idee…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
seva - 30 Iulie 2012 05:10 PM

Am cumpărat-o de pe Macbook.
Cum dau sincronizare la muzică, că nu pricep?
Mie mi se blochează melodia pe Mac, când îi dau play în iTunes. La get info îmi apare cu durata de 3 minute și ceva, bara de sus îmi arată tot 3 minute, dar melodia se blochează după un minut.

Pai daca ai cumparat duca macbook insemana ca este in programul itunes care il ai instalat pe mac, mufezi iPad, iPhone la mac deschizi itunes si te duci in stangaunde iti arata deviceul care il ai conectat te duci pe muzica, bifezi sa sincronizeze toata muzica sau decoat anumite albume si dai aply sau sync si gata si dupaceea intri in muzica din mac intri folderul itunes si vei gasi acolo folderul albumul si acela salveaza-l undeva daca vrei ca masura de back up smile.
Multa bafta

Semnătură 

My toys:

* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Cristian Moldovan - 30 Iulie 2012 07:17 PM

Aceeasi problema am si eu, in urma cu ceva timp am cumparat un album Top 200 Classics, in valoare de 11.99, am descarcat pe iPad, iar de atunci de fiecare data cand descarc ma intreaba daca vreau sa-l cumpar.

M-a si taxat de 2 ori, Express Lane mi-a returnat charge-ul, in iTunes la Purchased items nu apare, si as vrea sa-l descarc si pe mac, dar nu vreau sa fiu taxat over and over again si sa ajung la operator iarasi pentru ajutor.

poate aveti vreo idee…

Pai cand conectezi iPad la itunes pe mac da transfer purchases si ti-l va pune si pe mac si ca masura de siguranta iti recomand sa salvezi undeva folderul cu muzica pentru viitor smile

Semnătură 

My toys:

* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Păi la mine nu e o problemă de sincronizare!!
Eu am cumpărat melodia, am descărcat-o, o am în iTunes library, apare în iTunes. Problema e că atunci când îi dau play, în iTunes-ul de pe Mac, merge doar 1 minut și 13 secunde din cele 3.23 cât are de fapt. Deci practic mi-au vândut doar o jumătate de melodie!
Le-am scris la ăștia de la iTunes Store, au zis să le trimit melodia în attachement, încă nu mi-au răspuns, de aseară.

‹‹ Urmează România ?      probleme iTunes ››