Mandrake 10.1 pe un imac g3
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Tocmai am pus un Mandrake 10.1 ppc pe un imac g3/350. Totul a decurs perfect și rapid, dar nu-l pot face să boot-eze în linux, cu tasta alt/opt merge ok în x și 9, dar în linux nu vrea. Cum îl conving?
Trebuie să-l fac să ruleze și în linux, eu și studenții va trebui să rulăm o aplicație de baze de date pt dicționare pe care niște cehi au făcut-o să meargă numai sub linux. Deci, cum-necum, va trebui să pun un linux bootabil acolo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

cred ca tre sa instalezi un manager de boot gen Lilo - poate sergiu stie mai multe dar pina vine el cu o sugestie .... ma bag si io ca musca:)

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
costas - 27 Decembrie 2006 04:32 PM

cred ca tre sa instalezi un manager de boot gen Lilo - poate sergiu stie mai multe dar pina vine el cu o sugestie .... ma bag si io ca musca:)

păi boot man agerul l-a pus mdk, numa’ că nu mere la drum.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Cum nu am instalat Linux niciodata pe o mașină PPC (doar pe 68k) și cum nu am pus niciodată mâna pe un Mandrake/Mandriva ... nu știu ce să zic ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 27 Decembrie 2006 08:23 PM

Cum nu am instalat Linux niciodata pe o mașină PPC (doar pe 68k) și cum nu am pus niciodată mâna pe un Mandrake/Mandriva ... nu știu ce să zic ...

Tocmai tu, psergiule, îmi dai asemenea vești proaste! Ah….

Semnătură 

‹‹ linux pe un mac intel      Yellow Dog 4 ››