2 din 2
2
Macbook retina 2012 -defect -abuz GARANTIE ISTYLE.RO-VERIFICA SI TU!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Eu nu văd nici o lovitură în pozele alea, doar o zgârietură cosmetică.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.12

Cata bataie de joc si cati bani cheltuiti. Foarte urat din partea iStyle. Prefer sa cumpar mai ieftin de pe ebay/amazon din sua si sa n-am probleme de genu.

Semnătură 

rMBP late 2013 2.3gHz/16gb/750M 2gb Yosemite
MBP Early 2008 Mavericks
iPhone 5s Space Gray
iPhone 5 Black/Slate - sold
iphone 4 16GB - sold
iPhone 3g - sold
iPad2 16GB Wi-Fi - sold

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

cornekus

Feedback?
Sa stim si noi cum ai dres-o smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.01.12

Eu mi-am luat de o saptamana un MBA din Media Galaxy, l-am prins cu 300 de lei mai ieftin decat e acum in mg(61) si cu 600 mai ieftin decat e pe apcom.ro(64), sigilat tot in stare perfecta. In caz ca am probleme, nu stiti, sunt seriosi cei de la media galaxy ? Ah si nu sunt lamurit, ei mi-au zis ca am un an garantie pe el, am cumva 2 si nu stiu eu ?

Semnătură 

MacBook Air 13’’ mid 2012 - Mountain Lion
iPod Shuffle 2008

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

da, ai doi ani garanție ca persoană fizică
dar nu mediagalaxy îți rezolvă problemele - ce scrie pehărtiile pe care le ai de la ei?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Garantie IRIS cu 2 ani garantie pentru persoanele fizice si 1 an pentru juridice

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.07.12

Am decis sa contactez direct APPLE pentru problema. I-am sunat am vb cu ei si le-am zis de problema. Dupa ce au citit toata problema mea au decis sa-mi schimbe laptopul pur si simplu.
Apple mi-a zis sa ma duc sa ridic laptopul vechi de la Istyle.
M-am dus la Istyle am luat laptopul vechi . Cei de la Istyle mi-au confirmat ca mai au 3 portabile cu problema in cauza ,dar Apple refuza sa recunoasca ca sunt defecte.
A venit Tnt-ul(curierul) si l-a ridicat si dupa aproximativ 6 zile lucratoare a sosit cel nou. Acum tastez de la el.
Problema este existenta si la cel nou. (((((((
Probabil ca toate retina au aceeasi problema. Ma gandesc sa-l duc inapoi sa-mi iau banii de la istyle. Apple mi-a zis ca pot face acest lucru daca si cel nou problema raportata de mine. Apple stie de problema dar nu vrea sa recunoasca….probabil pierde vanzare.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

pai e o problema de soft. garantie pentru OS nu exista, doar pentru hardware. Apple ti l-a luat inapoi si ti l-a schimbat desi ai dat cu el de pamanat. acum s-au oferit sa-ti dea toti banii inapoi. am sumarizat corect?

1. eu zic ca jos palaria Apple pentru flexibilitate
2. suferi de sindromul Stockholm? da-l inapoi si ia-ti un ASUS. n-o sa mai ai “problema” aia monstruoasa si nici n-o sa mai ai contact cu iStyle.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

De apreciat ca nu te-ai lasat batut. Eu cred ca ma lasam pagubas daca imi ziceau cei de unde l-am cumparat “hai pa, du-te acasa”. Oricum din cate am inteles problema asta se manifesta doar in zone cu conexiune internet slaba. Daca consideri ca mereu esti intr-o astfel de zona si ai nevoie de bluetooth in momentul acela, eu mi-as lua banii inapoi.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.08

Eu (si altii, din cate am citit) am avut o problema asemanatoare cu un MBP unibody mai vechi. Dupa un update la Lion a inceput display-ul sa se inchida pentru o fractiune de secunda, odata la cateva minute sau ore, dupa cum avea chef. A stat saracul MBP in teste si acasa si la Noumax, vreo 2-3 luni sau mai mult! Eram pe punctul de a-l arunca pe geam, pentru ca era si in garantie Apple Care, si totusi nimeni nu-i dadea de cap, asa ca nu se putea schimba fiindca nu dadea nici o eroare propriu-zisa. Dupa care… surpriza, Apple anunta ca va aparea un update care va rezolva aceasta problema! Si s-a rezolvat.
Asa ca, daca Apple a raspuns in prima faza ca se va rezolva printr-un update de software si mai ai rabdare cateva saptamani (cu putin noroc), atunci ai sansa sa ai un MBPr perfect estetic si functional. Daca din cauza acestei probleme nu-l poti utiliza totusi, atunci sfatul meu este sa-ti iei banii inapoi si cand va aparea update-ul respectiv, cumpara-l din nou.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.08

P.S.
1. Cine te-a pus sa cumperi de la iStyle? smile Nu ai citit si tu inainte pe forumuri pareri despre resellerii Apple din Romania?
2. Trebuie sa precizez ca “Apple stie de problema dar nu vrea sa recunoasca….probabil pierde vanzare” si ce ai mai spus tu mai inainte nu se justifica, atata vreme cat chiar tu ai spus in primul post ca Apple stie de problema si o va remedia. Nu cred totusi ca era necesar un anunt pe prima pagina de pe apple.com care sa anunte ca unele MBPr au probleme si se vor rezolva software…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.10.07

Nu cred ca ai spus (daca da, am fost eu chior) ce sistem de operare folosesti. Lion sau ML?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cornekus - 09 August 2012 06:11 PM

Cei de la Istyle mi-au confirmat ca mai au 3 portabile cu problema in cauza ,dar Apple refuza sa recunoasca ca sunt defecte.
A venit Tnt-ul(curierul) si l-a ridicat si dupa aproximativ 6 zile lucratoare a sosit cel nou. Acum tastez de la el.

Ma gandesc sa-l duc inapoi sa-mi iau banii de la istyle. Apple mi-a zis ca pot face acest lucru daca si cel nou problema raportata de mine.

Genial! Bravo!
Deci iStyle minte in continuare clientii! Doamne, este incredibil.

Acum practic se vede ce manarii fac astia. Asteapta de fapt piese pentru ele, ca sa poata sa le repare pe genunchi, in spate acolo smile

Incredibil

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MacHead - 10 August 2012 08:49 AM

Nu cred ca ai spus (daca da, am fost eu chior) ce sistem de operare folosesti. Lion sau ML?

Daca te uiti atent unde trebuie.. iti dai seama. Pe langa logica (avand in vedere data aparitiei)

Semnătură 

2 din 2
2