ok… pentru ca lucrez in domeniu: ca modelare si colorit arata foarte bine. Se mai putea lucra la efectul mirror (reflexia nu pare reala, e uni-dimensionala, nu are volum) dar arata bine bine.
critici (ca asta ai vrut): 2 ecrane? blitz-ul de la camera unde e? finisajul stil G5/MacPro arata cel putin ciudat la un mobil si fara rost (doar dacaii pun cine stie ce procesor). Si fara suparare, arata ca o caramida, prea taiat din topor (poti inerca niste muchii mai rotunjite - stil nano2). Te-ai cam plictisit la slotul SD
D.O.R.U.T.Z. da-mi voie sa-ti strang mana (...in menghina ... glumesc).ai dreptate ,asta e primul meu 3d facut intr-un sfert de ora cu Photoshop Elements 2.0! (iarasi glumesc…)despre functionalitate… am avut in vedere fapul ca deshtu’mare (the thumb) cam ar tinde sa se duca in partea de sus a “caramizii” in mod normal, doua display -ri pentru ca unul tre sa fie corelat cu camera (iChat AV) pe cealalta parte nu mai era loc…,iar gaurile de la G5 le-am dat pentru look-ul de robustete, cred acum ca am dat rasol la raportul eleganta robustete,cum bine ai amintit. M-am cam grabit sa inghesui multe din elementele de design ale mac-urilor,si am neglijat (de neiertat) iPodurile…Iti multumesc pentru critica.
Cattus Thraex, ba am ce face, ma duc up north pentru vre-o 4 zile… si am taiat si porcu’ intre timp, stii, caltabosi, carnati si slanina, mi-a luat o zi si jumatate sa afum ce era de afumat de la porc.
I wish u a happy new year!