Bits on Wheels ... e super fain si foarte simplu ... din pacate nu are motor de cautare proriu ... dar fata de azureus e super fain si nu mananca mult din resurse ...
Bits on Wheels ... e super fain si foarte simplu ... din pacate nu are motor de cautare proriu ... dar fata de azureus e super fain si nu mananca mult din resurse ...
azureus e varza. transmission este foarte folosit pe mac si face treaba buna. bits on wheels este bun insa urat. xtorrent este foarte frumos dar nu e gratuit. stick with transmission !
Totusi haleste bandwith, like Azurelu. Mai este pina cind va fi cum e uTorrent pentru Windoze. Ca pentru noi uTorrent prin Crossover nu e prea bun. T e pe drumul cel bun, au implementat “selective download”. |nca un pic si intra si “protocol encryption”, urmeaza, sper, Kademlia, is bine, in comparatie cu Bitrocket… As mai zice dar ma tem ca
De urat, as mai ura, dar ma tem ca
Asa se termina un text in Catavencu acum fo multi ani! Am ris copios mult timp, bine si adaptind…
BOW, bun rau de tot, pacat ca a murit. Din pacate, banned aproape peste tot.
Iaru, ce prostii dispar in Advanced Mode?
[ Modificat: 25 Iunie 2007 07:18 AM de balaurici ]
Azureus mananca multa memorie dar putin CPU,transmission mananca el 30-40 mega maxim dar duce procesorul la 18-20 ceea ce iti incalzeste cu siguranta macbookul.
Totusi haleste bandwith, like Azurelu. Mai este pina cind va fi cum e uTorrent pentru Windoze. Ca pentru noi uTorrent prin Crossover nu e prea bun. T e pe drumul cel bun, au implementat “selective download”. |nca un pic si intra si “protocol encryption”, urmeaza, sper, Kademlia, is bine, in comparatie cu Bitrocket… As mai zice dar ma tem ca
De urat, as mai ura, dar ma tem ca
Asa se termina un text in Catavencu acum fo multi ani! Am ris copios mult timp, bine si adaptind…
BOW, bun rau de tot, pacat ca a murit. Din pacate, banned aproape peste tot.
Iaru, ce prostii dispar in Advanced Mode?
Pai, ferestruicile colorate, linkurile inutile… limitarile de fisiere vazute…
Incearca si ai sa vezi. Dar ai dreptate. E enervant de lacom!
Da, transmission, numai să verificaţi integritatea fişierelor, chiar dacă zice că-i 100% gata treaba.
Eu am păţit să nu fie chiar toate. Şi cu transmission, şi cu flămândul de azureus.