New Proud Owner of a new (kind of) iMac
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Am fost azi la Cora! Si iar am trecut pe la standul Apple sa iau un iPod nou (cu gandul asta venisem) si iarasi am trecut pe langa iMacul de 20” (salivand…) si vad o reducere: de la 6000 ron la 5300 ron. Bine bine zic, dar e vechiul CoreDuo 2.0Ghz 20”, nu noul Core2Duo. Am cerut mai multe informatii si a venit o domnisoara draguta si mi-a spus ca e ultimul iMac cel expus si ca daca vreau sa il cumpar imi face o reducere. smile Am intrebat bineinteles cat? Mi-a spus si asa am venit acasa cu un iMac (si am ramas aproape fara bani pe card).

Pretul: 3429.29 RON!!! smilesmile:) Va dati seama ca l-am impachetat inainte sa apuce sa imi faca factura! smile

Configuratia o stiti: vechiul CoreDuo cu 512 RAM 250HDD, ATI X1600, etc…

PS. I AM HAPPY!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 27 Decembrie 2006 09:31 PM

Am fost azi la Cora! Si iar am trecut pe la standul Apple sa iau un iPod nou (cu gandul asta venisem) si iarasi am trecut pe langa iMacul de 20” (salivand…) si vad o reducere: de la 6000 ron la 5300 ron. Bine bine zic, dar e vechiul CoreDuo 2.0Ghz 20”, nu noul Core2Duo. Am cerut mai multe informatii si a venit o domnisoara draguta si mi-a spus ca e ultimul iMac cel expus si ca daca vreau sa il cumpar imi face o reducere. smile Am intrebat bineinteles cat? Mi-a spus si asa am venit acasa cu un iMac (si am ramas aproape fara bani pe card).

Pretul: 3429.29 RON!!! smilesmile:) Va dati seama ca l-am impachetat inainte sa apuce sa imi faca factura! smile

Configuratia o stiti: vechiul CoreDuo cu 512 RAM 250HDD, ATI X1600, etc…

PS. I AM HAPPY!

Păi da, bun preț, bun de tot…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Vezi ce ai patit daca vroiai sa cumperi un iPod? Ma gandesc cu ce veneai acasa daca plecai sa iei un iMac Intel de 20’ ...

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

smile Pai oricum am luat si iPod ca doar dupa el plecasem, nu? smile Numai ca a trebuit sa ma multumesc cu un 30Gb (am fost cam la limita cu banii).

Acum vreau sa scap de MDD… as dori la schimb un laptop dar accept si alte propuneri. Vedeti sectiunea vanzari!

Mosul a venit un pic cam tarziu la mine… bine ca a ajuns totusi smile

[ Modificat: 27 Decembrie 2006 10:39 PM de D.O.R.U.T.Z. ]
 Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!