1 din 2
1
Recuperare film sters
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.08.12

Buna,
Cum as putea recupera si eu un filmulet sters din greseala de pe ipod? Nu e facut niciun backup cu acesta pe itunes, pur si simplu dupa ce l-am inregistrat, din greseala l-am si sters. Nu am mai facut nicio modificare pe ipod intre timp, dar chiar vreau sa il recuperez neaparat. Nu e nicio solutie? Mentionez ca am un ipod touch 4th generation.
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 27.11.08

In primul rand as face o imagine a spatiului de stocare de pe care s-a sters. Pentru asta poti folosi FTK Imager (fie varianta pentru mac, fie pentru Windows). Varianta de Windows iti ofera si posibilitatea de recuperare. Daca ai nevoie de ajutor revino cu un mesaj.

Semnătură 

Mac Mini 2018, Intel Core i7 3.2 GHz, 16 Gb, 512 GB SD
Time Capsule (500 GB, dual-band & guest-networking)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ok, multumesc mult. Tocmai am inceput sa downloadez acel FTK Imager. Deci cu acest program ar trebui in principiu sa pot recupera filmuletul? Problema cea mai mare este ca mie nu imi vede Ipod-ul ca disk drive, de aceea nu am reusit cu niciun program de recuperare date sa rezolv nimic.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Hmmm, asta ar putea fi o problema.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am downloadat kitul, m-am apucat sa instalez dar m-am blocat oarecum la initializarea bazei de date, unde imi da o eroare: No security device was found. Would you like to specify a location for a network security device? Daca dau da imi apare o fereastra,am facut un screenshot si l-am atasat,  iar daca dau nu, nu ma lasa sa continui. Ce ar trebui sa fac?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Vezi ca ai dld ce nu trebuie. Eu ti-am zis FTK Imager, nu Toolkit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Wow…deci am pierdut atata timp. Nu conteaza. In final am instalat FTK Imager. Acum ce ar trebui sa fac pentru a face acea imagine?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

OK, imaginea pe care o faci este exclusiv pentru motive de siguranta, in caz ca din greseala pui ceva pe mediul de stocare si suprascrii fisierul pe care vrei sa il recuperezi.

din Menu bar > File > Add atached devices

apoi

File > Create disk image

selectezi tipul de imagine din cele trei (E01 zic ca e cel mai bine), locul unde il salvezi (pe hardul PCului!), denumirea fisierului si apoi Start.

Apropo, ai fi putut folosi la asta si Toolkit, dar tu cred ca ai dld varianta mai noua care nu functioneaza decat cu licenta. Variantele anterioare (3.0…. parca) puteau recupera un numar limitat de fisiere (cam 4.000).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am inteles, singura problema e ca nu il vede. Imi apare doar Physical Drive si partitia C. Dar nicio urma de ipod.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Aici nu stiu ce sa zic. Eu nu am avut niciodata pe mana un iPod si sunt total pe dinafara: cum pui muzica pe el? Nu prin metoda “Ponta” (copy-paste)?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu, se pune prin programul iTunes doar. Si ironia este ca acest iPod touch este singurul model care nu suporta optiunea “Use as disk drive” din itunes care o poti alege pentru modelele mai vechi de ipod-uri. Multumesc mult oricum.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05
ShadowStep - 09 August 2012 10:02 AM

Nu, se pune prin programul iTunes doar. Si ironia este ca acest iPod touch este singurul model care nu suporta optiunea “Use as disk drive” din itunes care o poti alege pentru modelele mai vechi de ipod-uri. Multumesc mult oricum.

Ia încearcă de aici, ce îți este mai comod…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

De curiozitate… descarcă varianta demo de la Recover My Files si vezi dacă reuseste să îti vadă fisierul sters.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

@ macmanro : am downloadat iexplorer, am incercat mai multe variante, am reusit pana si sa montez ipodul dar nu merge.
@ Florian267 : am incercat varianta demo, imi vedea ipodul, nu stiu daca datorita acelui programel iexplorer cu ajutorul caruia am putut “monta” ipodul ca disk drive, dar cand ii dadeam scan imi apare o fereastra care imi spunea : “Please contact GetData support”, apasam ok si se intrerupea orice scan si nu imi aparea nimic.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Daca acum iti vede iPodul, incearca sa faci o imagine a memoriei cu FTK Imager. Ulterior poate reusim sa analizam imaginea, daca nu o putem face direct de pe iPod.

Semnătură 

1 din 2
1