Seara bună!Am un Imac G5 second hand folosit doar de browsing si itunes sau eventual filme,azi i-am dat drumul si am auzit 3 beep-uri,urmate de ecran alb fara mar și ....pauză.Am simțit în aer si un ușor miros de ars.Aștept întrebări,păreri și cel mai important,soluții.Mulțumesc.
Mulțumesc,citisem și eu pe net despre asta,pe mine mă îngrijorează mai mult mirosul acela de ars,am să merg in mall la băieții de la Irequest poate bagă un ochi.
Revin după mai bine de o lună,fată de un an,schimbat scutete,plimbat prin parc,etc,you know.Aseară l-am văzut frumos și alb,băgat în priză,mers fără probleme.Mirosul de circuite încălzite persistă.Precizări:iarna aceasta l-am desfăcut cu un amic să-l curăț,din acel moment dacă dădeam restart se închidea,după 5 minute scos din priză,se deschidea.Aștept păreri,sfaturi,întrebări despre ce să fac.Atașez două imagini cu scanarea cu smart utility.
Îmi permit să trag eu concluziile: Imac-ul a mers mai mult de 7 luni pe reduced power,ventiatoarele nu au intrat în funcțiune,de aici și problemele.Acum e pe modul automatic,cînd are task-uri mai doritoare de ram ventilatoarele își fac treaba și,mai nou,merge și restart.Lecție învățată.