Aplicatie de inregistrat traseul unei biciclete.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Salut,
Aveti ceva recomandari pt o astfel de aplicatie? Am folosit BikeBrain free dar nu stie decat 10 trasee. Nu-mi place chiar asa de mult incat sa o cumpar ca sa beneficiez de tot ce poate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Eu folosesc pentru turele cu bicicleta MotionXGps, e foarte bun.
Il poti folosi cam la orice sport, eu il folosesc si la schi.
Poti incarca trasee GPS de pe diverse site-uri. Costa putin versiunea full dar poti incerca si varianta free pentru ca ofera cam toate avantajele celei platite, doar ca poti salva mai putine trackuri.
Hartile pe care le foloseste sunt foarte detaliate, am fost cu el la munte pe trasee turistice marcate (nu pe drumuri) si le avea si el punctat pe harta.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.08.11

Eu Sports Tracker

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Păi așea:
Endomondo http://itunes.apple.com/app/endomondo-sports-tracker/id333210180 http://www.endomondo.com
Strava http://www.strava.com/
Map My Ride http://www.mapmyride.com/imapmy/

Io nu pot însă folosi niciuna (3G cu 3.1.3)

Și uite ce ziceam pe forumu’ celălalt:

M-am jucat cu câteva free dar în final m-am oprit la Cyclemeter
Mi s-a părut cel mai complet/complex și ok ca raport preț/calitate.
Am mai testat înainte și Cyctastic și B.iCycle

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Deci în acest moment Cyclemeter mi se pare extrem de ok

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Vad ca batalia e destul de mare smile

Despre MotionXGps gasesti aici date: http://itunes.apple.com/us/app/motionx-gps/id299949744?mt=8

Cele mai mari avantaje ale lui sunt:

- consuma putin bateria, cel putin 8h poti sa il folosesti in continuu (pe un 4S)
- face autostop la track recorder cand faci pauza( se poate dezactiva)
- folosete o gama mare de harti de la mai multi provideri
- hartile se pot downloada local daca mergi in zone fara semnal sau in roaming
- grafice interesante cu altitudinea, viteza, etc.. (dar ma gandesc ca toate au asa ceva)
- pt mine e foarte important ca poate importa fisiere cu coordonate GPS, de ex daca iti downloadezi un traseu de pe bikemap.net, ti-l va marca pe harta si il vei putea urmari usor (daca mergi prin paduri si pe tot felul de coclauri)
- nu e doar pt bicicleta, se poate folosi la fel de bine la trecking si la schi.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ms ms, o sa le incerc pe rand.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pana acum Endomondo mi se pare f misto, simplu si doar cu strictul necesar, doar ca este asa de simplu incat lipseste ceva esential, timpul de repaus. Cu siguranta nu vreau sa-mi calculeze ca am pedalat mai mult decat trebuie, ai idee de versiunea full ce are in plus si daca are si asta?
Cyclemeter are asta?

MotionXGps pare buna, hartile offline suna excelent, dar mi se pare f urata,  o las la urma.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Eu folosesc Strava. E free si mi se pare ok. Are un panou de control pe stava.com si de acolo poti sa faci multe…..give it try
Map My Ride nu imi place…..e plin de reclame…...(cel putin varianta free)

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.08.11

Sau Runtastic care merge si cu biking, si este si o aplicatie dedicata tot de la ei.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
.ral:cr - 11 August 2012 07:18 AM

Pana acum Endomondo mi se pare f misto, simplu si doar cu strictul necesar, doar ca este asa de simplu incat lipseste ceva esential, timpul de repaus. Cu siguranta nu vreau sa-mi calculeze ca am pedalat mai mult decat trebuie, ai idee de versiunea full ce are in plus si daca are si asta?
Cyclemeter are asta?

MotionXGps pare buna, hartile offline suna excelent, dar mi se pare f urata,  o las la urma.

Endomondo folosesc si eu versiunea free. Foarte util. Destule date pe telefon, mai multe statistici pe site. Nu am făcut update la ultima versiune pentru ca nu sunt fraier ca marea majoritate car a dat update si sa trezit cu bannere enervante. Feedbackul in AppStore dupa update este groaznic, ori o sa apară un nou update care sa scoată tampeniile comerciale, ori o sa dispară din top si in curând de pemtelefoane. Si are timpurie repaus care trebuie doar activat de la setari.
Îl folosesc in fiecare zi la pedalat, alergat, chiar mers pe jos. De când am aplicatia nu am mai butonat ciclocomputerul.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

‹‹ buna      Call Forwarding iPhone ››