O problema
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

La ceva timp cand simt nevoia sa scriu pe forum, sa-mi dau cu parerea sau sa pun o intrebare mi se intampla sa nu pot posta un mesaj(atat pe forum cat si pe privat). imi apare mesajul ca nu am autoritatea pt a executa aceasta actiune. Nu inteleg de ce. Dureaza zile, saptamani. Sunt norocos ca acum pot sa scriu. Imi spune si mie ce se intampla? Sau ce fac gresit ?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Poate ai votat greșit la referendum și ești urmărit acum wink Glumesc bineînțeles.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Andrei Neagu - 10 August 2012 02:25 PM

La ceva timp cand simt nevoia sa scriu pe forum, sa-mi dau cu parerea sau sa pun o intrebare mi se intampla sa nu pot posta un mesaj(atat pe forum cat si pe privat). imi apare mesajul ca nu am autoritatea pt a executa aceasta actiune. Nu inteleg de ce. Dureaza zile, saptamani. Sunt norocos ca acum pot sa scriu. Imi spune si mie ce se intampla? Sau ce fac gresit ?

sunt posibile 2 motive:
1 - postezi într-un topic închis
2 - postezi dintr-o locație care are clasa de IP-uri blocată din diferite motive

care crezi că e motivul?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu de cand sunt in Germania, des mi se intampla sa nu ma pot nici macar loga pe forum. Probabil adresa / clasa de IP este blocata. Eu trebuie sa dau atunci un disconnect / reconnect la internet si daca am noroc si primesc un IP bun atunci am iar acces la forum.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

@dacuBurebista nici una din ele

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
belasajgo - 11 August 2012 05:20 PM

Eu de cand sunt in Germania, des mi se intampla sa nu ma pot nici macar loga pe forum. Probabil adresa / clasa de IP este blocata. Eu trebuie sa dau atunci un disconnect / reconnect la internet si daca am noroc si primesc un IP bun atunci am iar acces la forum.

Cand se mai intampla, noteaza IP-ul si da un email/PM dupa aia la Admin cu el ca sa verificam.

Andrei Neagu: forumul are o facilitate care verifica textul mesajului sa nu fie identic cu unul postat anterior.
Daca vrei sa dai un reply scurt gen “da”, “nu”, “si eu”, “LOL”, nu il va accepta, deoarece au mai fost altii care au postat mesajele astea.
Fii mai creativ.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP