Cumpăr baterie pentru iBook “Clamshell”
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Caut o baterie pentru un iBook “Clamshell” (primele modele de iBook, cele colorate). Cerințe minime: să se încarce și să țină măcar 30-40 de minute.
Accept și sugestii sau oferte de preț pentru resuscitarea bateriei vechi pe care o am și care nu se mai încarcă deloc.

[ Modificat: 29 Decembrie 2006 09:18 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 29 Decembrie 2006 09:01 AM

Caut o baterie pentru un iBook “Clamshell” (primele modele de iBook, cele colorate). Cerințe minime: să se încarce și să țină măcar 30-40 de minute.
Accept și sugestii sau oferte de preț pentru resuscitarea bateriei vechi pe care o am și care nu se mai încarcă deloc.

Cind e vorba de baterii numai una noua, circa 550 RON, poate mai scade scorul dupa 1 ianuarie.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Unde se găsesc baterii noi pentru Clamshell? Ai de vânzare una?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 01 Ianuarie 2007 08:23 PM

Unde se găsesc baterii noi pentru Clamshell? Ai de vânzare una?

Se comanda prin istyle sau noumax sau GT Batteries sau direct prin net de la diversi distribuitori de peste ocean. Oricum o dai, tot cam la pretul ala ajungi. Eu am pus una noua in ibook g3/300, a fost cam 530 RON prin iunie 2006 prin GB Batteries, tot cam asa ar fi fost prin istyle (eu ma dusesem la ei cu speranta ca o pot repara, adica sa-i scoata elementii vechi si pusi altii noi, dar cand au facut asta, a murit controller-ul, deci tot la baterie noua am ajuns)./

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - - - > 13 Septembrie
Macuser din: 15.06.06

Am aceiasi problema ca tine dar din cauza pretului am preferat sa nu mai cumpar si stau direct pe adaptor…
Oriunde am cautat si am gasit era in jur de 190 euro(in afara) deci pe mine ma lasa nervii raspberry
poate ca aici e la 530 RON dar sincer mai repede investesti intr-un laptop mai performant decat in baterie…asta daca tot ai banii disponibili!

[ Modificat: 29 Ianuarie 2007 06:54 AM de cherwally ]
 Semnătură 

Red nose raindeer sniffing on the snow…
Yummy….apples!

iMac G3 450Mhz DV+ (Summer 2000), iBook G3 Blueberry Clamshell 300 Mhz (July 1999)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cherwally - 29 Ianuarie 2007 12:02 AM

Am aceiasi problema ca tine dar din cauza pretului am preferat sa nu mai cumpar si stau direct pe adaptor…
Oriunde am cautat si am gasit era in jur de 190 euro(in afara) deci pe mine ma lasa nervii raspberry
poate ca aici e la 530 RON dar sincer mai repede investesti intr-un laptop mai performant decat in baterie…asta daca tot ai banii disponibili!

Păi dacă omu’ e mobil și are nevoie de baterie?! Dacă e sculă bună, o baterie nouă merită, altfel nu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.05

Tudor, aici ai încercat? Destul de ieftină, dar, evident nu este făcută de Apple.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gangboy - 30 Ianuarie 2007 07:57 AM

Tudor, aici ai încercat? Destul de ieftină, dar, evident nu este făcută de Apple.

Apple nu face baterii, are doar acorduri cu diverse companii pt a produce așa ceva. Ei pun doar mărul pe produsul livrat în portabil.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gangboy - 30 Ianuarie 2007 07:57 AM

Bun link, nu știam de el. Prețuri foarte bune pt baterii, semnificativ mai jos decît la iStyle ori GT Batteries, dar ce calitate au? În principiu, cred că sînt la fel de bune/proaste ca cele comandate prin cei consacrați. Riscă cineva o comandă? Tudore, ce zici? Eu, deocamdată, nu prea am nevoie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cam scumpă. Adică e scumpă în raport cu valoarea laptopului. Mai degrabă aş dori o baterie veche care să ţină jumate de oră sau o oră, atât cât să nu se reseteze setarile laptopului dacă-l scot din priză.

Semnătură 

⌘-N