Hack Safari 4.0 instalare pe Tiger 10.4.11 Imac G3
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Stiu ca Safari 4 este compatibil cu Tiger OSX 10.4.11 dar nu si in cazul meu dar si al altora care sant in situatia mea,  problema este una obisnuita cu un BUG mare nerezolvat .
In momentul in care dau sa instalez Safari 4 imi spune asa ”  YOU CANNOT INSTALL SAFARI ON THIS VOLUME.  THIS UPDATE REQUIRES   SECURITY UPDATE 2009 - 005.
Acest ” Security update 2009 - 005” mi-a mancat zilele deoarece, la acest Security update dupa instalare cand vrei sa te conectezi la internet,  apare acel mesaj de care nu mai scapi ”  YOUR NETWORK SETTING HAVE BEEN CHANGED BY ANOTHER APPLICATION ” si din nou trebuie scrisa parola,utilizatorul dar nu asta ar fi o problema,  problema e ca de fiecare data cand te conectezi trebuie sa scrii din nou parola si utilizator.  Am incercat toate versiunile posibile de pe internet sa rezolv dar nu merge. ( mai multi au aceasta problema )
Din aceasta cauza am instalat Tiger de 2 ori, acum nu mai vreau sa fac update la acel Security 2009 - 005, dar fara el nu pot instala Safari 4   .

De asta vreau sa va intreb pot sa fortez instalarea Safari 4 fara acel Security 2009 - 005 ?  Un mod de a edita plist-ul din mpkg incat sa il pacalesc ?

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

DNS Changer removal tool (http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/16205/P30/#155427)?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

- Multumesc, il incerc !, hmmmm deci pana la urma trebuie sa fac update din nou la Security 2009 si dupa asta rulez programelul ?

Semnătură 

AFC 1886