Salut! sunt un proaspat utilizator de mac. de curand am achizitionat un macbook pro late 2009. problema pe care o am la el este ca de aproximativ 2-3 saptamani nu mai functioneaza iluminarea tastaturii deloc. are cineva vreo idee care ar fi buba? multumiri anticipate
Ai putea incerca una di astea două - cauți butoanele f nu-știu-cât cu un soare desenat pe ele și apeși pe cel din dreapta sau 2. deschizi system preferences, mergi la keyboard and mouse, iar la keyboard te asiguri să fie bifat illuminate keyboard in low light conditions cum vezi în poza atașată.
nop. ma gandesc ca poate s-a stricat ori senzorul ori ledurile dar din cate am citit pe net sunt extrem de putine sanse sa se intample asa ceva. dar cum nu am prea multa experienta cu mac-urile…. ma gandesc ca poate e altceva
și eu am avut problema asta cu MacBook Pro cu Lion instalat.
i-am dat de capăt oarecum întâmplător: am butat de pe un HDD extern nu Snow Leopard și după aia mi-a mers.
înainte am verificat și contactele de la panglica de alimentare a ledurilor ca să nu fie scoasă cumva din mufă (e tare cu dichis…)
nu cred că e o problemă hard la tine.