Buna tuturor! Nici nu stiu cum sa incep..Sunt disperata..
Am un iPod Touch 4 gen, 32GB. L-am primit cadou in februarie. Totul a fost perfect pana in urma cu 3 zile. Nu a fost scapat niciodata, nu l-am desfacut, nu l-am deblocat, nu l-am lasat fara baterie mai mult de o zi. Nu imi dadea erori..nimic..
Am vrut sa intru in jocul meu obisnuit pregatita sa-mi bat ultimul record, dar ecranul s-a facut alb pentru 3 secunde, apoi imi cerea sa-l conectez la iTunes. L-am conectat repede si imi cerea sa-l formatez..am simtit ca imi cade cerul in cap pierzand toate pozele pe care evident nu le-am scos in PC..am zis ca asta e si i-am dat ok..Cand a inceput sa faca formatarea (pe ecranul iPod-ului aratand marul si banda care se incarca), la exact 2-3 secunde, s-a facut iar ecranul alb si pe desktop imi scria eroarea 9. Am incercat din nou si mi-a scris la fel. Am cautat si eroare 9 era cica de la cablu. No problem..am 4 cabluri. Degeaba..cu toate scria acelasi lucru. Am inccercat si la alt PC, dar la fel.
Daca v-ati lovit vreodata de aceasta problema, va rog din suflet sa ma ajutati. Sau daca stiti vreun service/persoana neautorizata, dar priceputa in Constanta. Chiar daca pierd tot din el, macar sa-l fac.
Multumesc!