2 din 2
2
Design
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sper sa mearga in continuare asa si in cursul zilei de azi il vei avea. am sa-l urc pe un server de unde, daca esti din buc sau daca ai o tzeava buna, il vei lua. eu oricum il iau pt mine ca pare interesant.

aaa, exista un torrent si pe isohunt dar ala nu merge deloc.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ok, ca sa nu intreb si eu ce client recomandati ma duc repede la masa si apoi caut unu si-i dau drumul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

mediaconvertor, il aveam eu ..
zi serverul ala si-l urc eu… ca sa nu mai chinui tzava…  wink
eu am incertcat sa-l urc pe ftp-ul lui steji insa dureaza…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai l-am luat deja. ralcr il scoate acuma tot de pe torrent. o sa-ti dau un PM sa incerci sa-l urci pe ftp pt altii dar daca-ti merge cu maxim 300kB/s nu are rost sa te agiti. o sa-l urc eu ca am cateva calc pe langa mine care stau degeaba.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

la mien mai dureaza 1 ora jumate si o sa-l mai las putin dupa, ca face si upload.
sper ca-i ala bun LOL

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

in 5-10 minute e sus…
se pare ca am tzava…. cheese
său, evribadi, toc tu mediaconvertor end bi hepi…. cheese

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

merge

http://img124.imageshack.us/img124/5990/picture2cu9.png

Semnătură 

Mcintoshing…

2 din 2
2