TheBigBang - 17 August 2012 12:12 PM
Depinde de dimensiunea imaginilor uneori,daca au rezolutie foarte mare,atunci se misca mai greu sau daca am peste 9-10 taburi.Mai mult ca sigur este de la HDD,sincer nu stiu de ce au pus HDD de 5700Rpm pe un macbook pro.
As zice ca e de la RAM. Ia vezi ce ziceam in noul wiki:
Am nevoie de mai mult RAM? Răspunsul depinde de nevoile versiunii de Mac OS X, de felul aplicațiilor pe care le folosești și de câte aplicații folosești în același timp. Un indiciu că ai putea beneficia dacă ai adăuga mai mult RAM ar fi dacă vezi că Free scade prea mult, astfel încât sistemul trebuie să elibereze des Inactive. Un alt indiciu, mai relevant, este Ieșiri Paginare (Page outs): dacă în decursul unei zile normale de muncă/joacă pe Mac valoarea Page outs este mai mare de 10% din Intrări Paginare (Page ins), vei beneficia de un spor de performanță dacă adaugi RAM. Cu cât e mai mare procentul, cu atât va fi mai mai mare beneficiul.

Mult RAM face bine, dar nu face minuni. O minune mică face un hard mai rapid, dar o minune mare face un SSD. Cea mai mare minune e combinația dintre mult RAM și SSD.