Stiu ca s-a mai discutat si-mi cer scuze ca revin cu intrebarea asta.
Plec in vacanta si nu as vrea sa ma car cu cu Macbookul dupa mine sa-i mai stiu de grija (daca aveam Air sau iPad cu siguranta nu era problema). O sa ma delectez cu iPod Classic 160 GB si iPhone 4. Si m-am gandit asa:
- Browsing: il fac cu iPhone. Wi-Fi sau 3G
- Jocuri: iPhone sau iPod
- Cititul RSS sau cartile: iBooks & Pulse Reader pe iPhone
- Muzică - am toata libraria varsata pe iPod.
Deci tot ce pot sa fac pe un laptop in vacanta (ca doar nu fac taskuri, nu muncesc, nu editez) as putea face pe cele doua iDevice-uri. Problema este la filme. Vreau sa gasesc un program destul de eficient si rapid si sa nu-mi ridice CPU la conversie. Caut deasemenea un program care ma converteste in .mp4 dar si cu subtitrare incorporata. Am incercat iSubtitle, Handbrake si alte aplicatii dar dureaza o vesnicie. Eu intentionez sa-mi pun cateva filme si seriale (sezoane intregi) pe Classic ca sa am la ce ma uita. Acum pe iPhone rezolv usor problema. Pun direct .avi .mkv prin AVPlayer sau VLC, ii pun si subtitrare totul merge ok. Problema este ca nu am spatiu destul pentru asa ceva. Poate pun 2 episoade maxim dar restul trebuie convertit si pus pe iPod. Aveti vreo solutie cat de cat rapida? Mersi!