paralles 7 - nu vede placa video
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

am instalat paralles 7 si windows 7 si nu imi vede placa video, imi da nota 1.0 la video card cand ii dau sa imi faca scorul per total.
ce pot face?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

este si normal ca windows-ul din parallels sa iti dea nota mica la placa grafica pentru ca nu o foloseste la capacitate maxima.
Daca vrei note mari in Windows 7, atunci iti recomand sa instalezi Windows-ul prin BootCamp si atunci o sa mearga la viteza nativa si nu emulat, si ai sa poti sa te si joci jocuri serioase.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

ba nu este normal, pentru ca am instalat si pe un imac 2012 si acolo vede placa video, ii da nota buna..iar macbook pro-ul meu nu e chiar slabut, e din 2010. nu stiu care e problema, in fine am scos paralles..dar am o alta problema am instalat bootcam pe imac si am vrut sa sterg windows 7 si nu mai merge, adica am incercat tot cu bootcamp sa sterg spatiul alocat win, dar se blocheaza..ce pot face? trebuie sa instalez din nou mac os pe imac?

ps cum instalez mountain lion pe imac 2012 ca nu vine cu niciun cd

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.06.10

Mountain Lion se instaleaza doar din Mac App Store.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.11.09

Pentru placa video, este foarte probabil ca nu a fost instalate diverele din Parallels Tools si Windows-ul a instalat driverul default al placii video (windows-ul nu vede placa video fizica ci una emulata). Incearca sa le instalezi sau sa vezi de ce nu s-au instalat.
Pentru stergere partitie bootcamp, daca asistentul se blocheaza se poate folosi disk utility pentru a sterge partitia si a recupera spatiul facand resize la partitia mac. Atentie insa, lucrul cu diskutil e periculos, e bine sa fii atent cand faci asta (un backup e recomandat inainte de a incepe).