Salut!
Am un G5 Dual 1,8 Ghz. Stiu ca nu mai pot face upgrade la Flash Player, peste 10.2. Am inceput sa am probleme cu vizionarea unor posturi TV in Safari, pe care le vizionam frecvent (TVR, B1, Realitatea…). YouTube-ul inca merge. Download-ul cu Real Player Downloader nu mai merge de pe YouTube… Iar pe TenFourFox cel putin… pe fiecare pagina imi cere sa fac update la Flash… Exista vreo solutie?... Am download-at plug-in-ul acela pe care il pune un nene la dispozitie pe YouTube, a mers o vreme, si acum nu mai merge nici ala. Se mai poate face ceva, in afara de-a-mi lua un Intel la mana a doua?
Multumesc…
Multumesc moderatorului care a asezat topic-ul meu acolo unde îi era locul, intr-adevar: la… “Vechituri indragite”! Sper totusi si la vreun raspuns… Merci!
Din pacate, tot ce este mai vechi de 2009, e cu probleme la capitolul asta.
As recomanda sa il tii pe post de server, router, etc si sa iti iei macar un MacBook.
Eu am un Imac G3 500mhz cu Tiger 10.4.11 si am incercat si eu metoda de pe youtube cu flash player-ul modificat dar.. mi-a mers mai rau, e adevarat ca ex. in Facebook puteai sa vezi video ( nu te mai avertiza ca trebuie upgradat flash player-ul ) si cam atat. performanta slaba, pe Youtube sacada jalnic si la rezolutia cea mai mica.
Apoi m-am dus pe site-ul Adobe am selectat Uninstall Flash Player pentru Mac OS X downloadat, am dezinstalat, am dat Restart si am copiat tot de pe site-ul Adobe mai jos in lista ultima versiune Flash PPC Official = Flash Player 10.1.102.64 = am instalat Restart si pe Youtube merge foarte decent cu rezolutia setata la 240.
ca si alternativa, poti folosi aplicatia youview pentru youtube. isi face treaba excelent atata timp cat te poti lipsi de interfata web a youtube-ului.