Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Nu e pentru mine și încerc să explic cât mai bine.
iPad-ul se sincroniza cu un laptop. Care a fost furat.
În acest moment, există cam 800 de poze în iPad care ar trebui să ajungă pe un alt computer.
Backupurile iPadului sunt în iTunes-ul laptopului furat.
Nu este JB.
Eu folosesc ifunbox (http://www.i-funbox.com) pentru iphone/ipod, dar teoretic merge si pe ipad. E gratis, si poti accesa direct device-ul sa scoti poze de pe el.
Mulțumesc pt pontul cu i-funbox și dropbox.
Am transmis mai departe , sper să reușească.
Silvestro, nu merge soluția ta. Nu mai există backupurile respective pt. că laptopul pe care erau a fost furat.
Pe el dealtfel erau și pozele care acum nu mai există decât pe iPad.
Din păcate nu are nevoie si de pozele din librăria respectivă de iTunes.
În plus am înțĺes că primește un mesaj de avertizare cum că tot conținutul va fi înlocuit de cel de pe calculatorul respectiv.
click dreapta pe numele iPad-ului din sectiunea Device ( in iTunes ) si acolo are Back-up . Dupa aceea poate incerca orice prostioara .
iFunBox este excelent si il poate utiliza cu usurinta pentru transferul pozelor .
Sfatuieste prietenu sa faca totusi un backup inainte de orice incercare .
Mulțumesc,
e vorba de o doamnă mai în vârstă fără skillz
Mă bătea la un moment dat gândul să-i sugerez creearea unui user nou, cu un iTunes curat… dar deja e complicat
Cele mai bune variante sunt cele care s-au spus (funbox si dropbox) dar referitor la backup-uri: poate sa isi faca backup si acuma pe alt PC, fara sa activeze sincronizarea cu noul calculator. Si la nevoie sa extraga din backup. Sau sa il conecteze la orice mac, si apare direct photo import, fara nicio legatura cu iTunes.
Mulțumesc,
e vorba de o doamnă mai în vârstă fără skillz
Mă bătea la un moment dat gândul să-i sugerez creearea unui user nou, cu un iTunes curat… dar deja e complicat