Nici nu mi-am inchipuit ca n-am sa-l vad cu iSync. Dr nu-l vad. Si perspectiva de a copia peste 500 de adrese de mîna ma infioara! cum sa fac? Pe site-ul Apple zice ca de la versiunea 10.4.7 e compatibila. Ce-i de facut?
LA MULTI ANI, EUROPENILOR! Sa aveti un an mac bun!
Nici nu mi-am inchipuit ca n-am sa-l vad cu iSync. Dr nu-l vad. Si perspectiva de a copia peste 500 de adrese de mîna ma infioara! cum sa fac? Pe site-ul Apple zice ca de la versiunea 10.4.7 e compatibila. Ce-i de facut?
LA MULTI ANI, EUROPENILOR! Sa aveti un an mac bun!
Lista de telefoane incompatibile cu isync este destul de lungă, dar Novamedia plugins la rezolvă pe aproape toate (k800 e pe lista lor, vezi anexa). Eu am dat 9.9 euro cu un card bcr în lei și l-am tras aproape imediat.
eu am un SE V 800 si merge OK, activeaza bluetooth de pe mac iar din meniul telefonului da-i send all contacts din phonebook / option / advanced/ send all contacts . restul stii tu.. se vor duce pe mac in address book… de unde le poti trimite inapoi pe aceeasi cale (bluetooth)
Asta-i tot… enjoy
LA MULTI ANI ! tuturor
eu am un SE V 800 si merge OK, activeaza bluetooth de pe mac iar din meniul telefonului da-i send all contacts din phonebook / option / advanced/ send all contacts . restul stii tu.. se vor duce pe mac in address book… de unde le poti trimite inapoi pe aceeasi cale (bluetooth)
Asta-i tot… enjoy
LA MULTI ANI ! tuturor
Nu, problema era ca iSync zicea ca k800 nu e suportat! De trimis pot sa trimit, cu bluetooth il vedeam (browse device). Dar nu e mai elegant sa il iau din iSync? Ce naiba, ca e acelasi soft ca in k750 sau 790!
Asta-i tot… enjoy
LA MULTI ANI ! tuturor
Just, dar ceea ce spui tu nu e sync, e transfer „curat” de colo-colo, care merge cu orice telefon BT și cu unele telefoane prin usb (de ex. cu mai toate Motorola și cu multe SE).
OK este adevarat dar am avut nevoie de prea multe ori sa fac transferul adreselor si numerelor de pe telefon si am folosit metoda bluetooth simpla cu iSinc dura FFFF mult si nici nu imi tranfera decat un sfert din ce aveam pe telefon sau invers nici acum nu sunt dumerit din ce motiv.
OK este adevarat dar am avut nevoie de prea multe ori sa fac transferul adreselor si numerelor de pe telefon si am folosit metoda bluetooth simpla cu iSinc dura FFFF mult si nici nu imi tranfera decat un sfert din ce aveam pe telefon sau invers nici acum nu sunt dumerit din ce motiv.
isync durează multișor numai prima oară, dup-aia nu mai durează deloc mult. acuma depinde și cîte adrese ai, erau mai multe de 300-400?
isync durează multișor numai prima oară, dup-aia nu mai durează deloc mult. acuma depinde și cîte adrese ai, erau mai multe de 300-400?
...pai cam erau ... peste 500 dar de ce se oprea dupa o lunga perioada si nu imi copia decat de ordinul zecilor de adrese, fara nici un mesaj ?