iSync si SE k800
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nici nu mi-am inchipuit ca n-am sa-l vad cu iSync. Dr nu-l vad. Si perspectiva de a copia peste 500 de adrese de mîna ma infioara! cum sa fac? Pe site-ul Apple zice ca de la versiunea 10.4.7 e compatibila. Ce-i de facut?
LA MULTI ANI, EUROPENILOR! Sa aveti un an mac bun!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sa incerci sa-l adaogi de mina - eu asa am facut cu scriptul la k750i

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Am gasit ceva pluginuri la o prima guglire.

Asta e pe bani (dar 1.49 GBP mi se pare o suma modica)
http://mobile.feisar.com/plugins.html

Asta e fara bani, dar are niste probleme.
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20060817214102586

Probabil ca se poate manari si iSync sa-l recunoasca, daca exista un alt telefon Sony Ericsson din gama (K750i, de ex) recunoscut de iSync.

Sper ca am fost de ajutor. Feedback, pls.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am gasit. Insa am uitat de unde!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 01 Ianuarie 2007 03:34 AM

Nici nu mi-am inchipuit ca n-am sa-l vad cu iSync. Dr nu-l vad. Si perspectiva de a copia peste 500 de adrese de mîna ma infioara! cum sa fac? Pe site-ul Apple zice ca de la versiunea 10.4.7 e compatibila. Ce-i de facut?
LA MULTI ANI, EUROPENILOR! Sa aveti un an mac bun!

Lista de telefoane incompatibile cu isync este destul de lungă, dar Novamedia plugins la rezolvă pe aproape toate (k800 e pe lista lor, vezi anexa). Eu am dat 9.9 euro cu un card bcr în lei și l-am tras aproape imediat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Uite de unde, gratis!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

eu am un SE V 800 si merge OK, activeaza bluetooth de pe mac iar din meniul telefonului da-i send all contacts din phonebook / option / advanced/ send all contacts . restul stii tu.. se vor duce pe mac in address book… de unde le poti trimite inapoi pe aceeasi cale (bluetooth)
Asta-i tot… enjoy smile
LA MULTI ANI ! tuturor

[ Modificat: 04 Ianuarie 2007 11:06 PM de biga ]
 Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 04 Ianuarie 2007 10:48 PM

Uite de unde, gratis!

Să nu crezi cumva că fac reclamă Novamediei…. Eu, în seara asta, nu pot accesa adrese de internet în afara Europei! Deci nu pot verifica….

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
biga - 04 Ianuarie 2007 10:58 PM

eu am un SE V 800 si merge OK, activeaza bluetooth de pe mac iar din meniul telefonului da-i send all contacts din phonebook / option / advanced/ send all contacts . restul stii tu.. se vor duce pe mac in address book… de unde le poti trimite inapoi pe aceeasi cale (bluetooth)
Asta-i tot… enjoy smile
LA MULTI ANI ! tuturor

Nu, problema era ca iSync zicea ca k800 nu e suportat! De trimis pot sa trimit, cu bluetooth il vedeam (browse device). Dar nu e mai elegant sa il iau din iSync? Ce naiba, ca e acelasi soft ca in k750 sau 790!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
biga - 04 Ianuarie 2007 10:58 PM

Asta-i tot… enjoy smile
LA MULTI ANI ! tuturor

Just, dar ceea ce spui tu nu e sync, e transfer „curat” de colo-colo, care merge cu orice telefon BT și cu unele telefoane prin usb (de ex. cu mai toate Motorola și cu multe SE).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

OK este adevarat dar am avut nevoie de prea multe ori sa fac transferul adreselor si numerelor de pe telefon si am folosit metoda bluetooth simpla cu iSinc dura FFFF mult si nici nu imi tranfera decat un sfert din ce aveam pe telefon sau invers nici acum nu sunt dumerit din ce motiv.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
biga - 05 Ianuarie 2007 08:00 AM

OK este adevarat dar am avut nevoie de prea multe ori sa fac transferul adreselor si numerelor de pe telefon si am folosit metoda bluetooth simpla cu iSinc dura FFFF mult si nici nu imi tranfera decat un sfert din ce aveam pe telefon sau invers nici acum nu sunt dumerit din ce motiv.

isync durează multișor numai prima oară, dup-aia nu mai durează deloc mult. acuma depinde și cîte adrese ai, erau mai multe de 300-400?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 05 Ianuarie 2007 01:44 PM
biga - 05 Ianuarie 2007 08:00 AM

isync durează multișor numai prima oară, dup-aia nu mai durează deloc mult. acuma depinde și cîte adrese ai, erau mai multe de 300-400?

...pai cam erau ... peste 500 dar de ce se oprea dupa o lunga perioada si nu imi copia decat de ordinul zecilor de adrese, fara nici un mesaj ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

ahhh, imi retrag cuvintele, acum si-a dat drumul si cum spune-ai Cattus, chiar repede big surprise

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
biga - 05 Ianuarie 2007 09:34 PM

ahhh, imi retrag cuvintele, acum si-a dat drumul si cum spune-ai Cattus, chiar repede big surprise

Păi vezi, bre, că te arunci cu vorba… Toate syncurile durează mult prima oară, dup-aia cîteva secunde, maximum un minut, depinde de nr adreselor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pentru cei cu sony ericsson smile