1 din 5
1
Vine Macworld - San Francisco!!!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

He, heeee!!!

Asa ca de inceput…‘The first 30 years were just the beginning’

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mda, pana acum au facut computere. acum s-au apucat sa faca si bani. well…this is only about business. poate daca ar cumpara un ong, pachetul majoritar (cam 99% ar fi perfect) de la apple, o sa fie bine ....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

mediaconvertor: încearcă Linux sau BSD dacă nu vrei să folosești sisteme de operare și software-uri comerciale. Free Software Foundation asteapta donațiile tale generoase (ca să aibă bani să cumpere 99% din Apple).

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Cool! Abia asteptam!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Sunt total pro, ca sa zic asa, vis-a-vis de rasplatirea muncii. daca cineva doreste sa-si ofere serviciile gratis, fine with me. dar are tot dreptul sa ceara o rasplata pt munca lui. afirmatia mea a fost una de constatare si nu una critica. sper ca noile produse sa fie la fel de ... durabile, la fel de bune ca si cele comercializate pana la trecerea pe Intel. Reclama multa, tam-tam-ul mare, marketing-ul agresiv is lucruri pe care, personal, nu le simpatizez si care ma fac sa fiu f atent la calitatile produsului respectiv. am ales apple pt ca, dintr-un anumit punct de vedere, is puturos. folosesc in continuare si alte distributii unix.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

http://www.looprumors.com/article.php?macworld-rumor-roundup,2681848501

Voi ce credeți că va fi prezentat ?

Io vreau MONITORUL DE CINCIZECI DE ȚOLI !!!

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

poate un nou design pentru macbook pro, ca a cam trecut ceva vreme de cand a iesit Powerbook-ul 17” in ian 2003
si bineinteles un iphone

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Aoleo, sper sa nu schimbe designul la MacBook Pro! Este pur si simplu genial. Eu am un PowerBook din 2003 si aproape de cate ori ma uit la el imi face placere. Cate produse se pot lauda cu asta?

Sergiu: nu-ti ajunge ce monitor ti-ai luat? smile Daca scot monitoare noi, sigur o sa aiba iSight integrat.

Eu zic asa: iLife 07 si iWork 07 (inclusiv calcul tabelar); poate un Mac Pro cu 8 nuclee; iTV e deja anuntat; eu mai sper si la Leopard, dar nu prea cred.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Parerea mea este ca Leopard iese clar din discutie. Nu au timp sa il termine. Abia astept iPhoto 7! Yey!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asa e, Leo nu are cum sa vina: nu a iesit nici macar 10.4.9 (cica ar fi pe vine).

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Apple Insider asteapta iPhone-ul…

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu ma tem ca nu va fi nimic deosebit. Si cred ca si Jobs are aceeasi problema. Leopard nu e gata. iPhone e in alta gradina. Singura chestie ar fi un iPod cu sistem de operare X. Dar pentru asta trebuie memorie! Cind te gindesti ca exista Linux de iPod!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Hmm, ciudat: TabletMac?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 04 Ianuarie 2007 01:45 AM

Aoleo, sper sa nu schimbe designul la MacBook Pro! Este pur si simplu genial. Eu am un PowerBook din 2003 si aproape de cate ori ma uit la el imi face placere. Cate produse se pot lauda cu asta?

Sergiu: nu-ti ajunge ce monitor ti-ai luat? smile Daca scot monitoare noi, sigur o sa aiba iSight integrat.

Eu zic asa: iLife 07 si iWork 07 (inclusiv calcul tabelar); poate un Mac Pro cu 8 nuclee; iTV e deja anuntat; eu mai sper si la Leopard, dar nu prea cred.

Sînt de acord că design-ul unui PB/MBpro este genial, constat reacția celor care îl văd prima oară: ce mișto sculă! ce marcă e? ce idee, dom’le cu tastele astea luminate! etc. Dovada este că Apple a modificat aspectul ibook-urilor, devenite acum macbook (fără pro în coadă), nu mult diferit față de ibook seria albă.
Apple e pe cai mari în ultimii doi ani, nu prea contează ce mai anunță, poate anunța orice, de la upgrade-uri la ce e existent pînă la produse noi sau variante de produse noi. Însuși programul „universal binary” este virtuozitate software în sine, care - așa cum ziceam mai acu’ 6 luni – acoperă și eventualitatea unui procesor G6: cu UB bine pus la punct și cu tot cîrdul de companii deja pregătite să-și porteze aplicațiile (dacă nu sînt deja portate), Apple poate aborda orice temă, inclusiv acel mult anunțat G6 care, evident, va merge de cel puțin 2 ori mai repede decît intel core 2 duo!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

eu dintre toate aștept itel, iphone sau cum s-ar mai putea numi un viitor mobil apple..

și eu sunt de acord cu ce a scris cattus legat de design-ul pb și mbpro, îmi amintesc mereu cand l-am luat pe al meu, primul meu laptop cu un look foarte bine pus la punct, diferit de ce am vazut si in plus… osx smile care, până la urmă este tot ceea ce contează

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Poate tot la MW sa fie anuntat? Sau la CES Las Vegas?

Adobe to resurrect Premier for the Mac

Adobe Systems said the next version of Adobe Production Studio, will include a new version of its Premiere Pro video editing software for the Macintosh.

Adobe will add to Adobe Production Studio:
- Adobe Premiere Pro
- Adobe Encore DVD
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe Dynamic Link
- Adobe Soundbooth (Mac Only) or Adobe Audition (Windows Only)

Adobe Production Studio for Macintosh is expected to be available in mid-2007 as well as a Universal Binary for Intel-based Macs.

Parca vad ca o fie numai pentru Intel… :(

1 din 5
1