Ne adunăm iar diseară pe un iChat comun să comentăm “live” conferința? Fac cinste cu copy/paste minut cu minut Ora 19:00 (sper să nu greșesc), chatroom: macuserro.
Ne adunăm iar diseară pe un iChat comun să comentăm “live” conferința? Fac cinste cu copy/paste minut cu minut Ora 19:00 (sper să nu greșesc), chatroom: macuserro.
Ar fi interesant sa discutam noutatile. Se pare ca telefonul va fi prezentat asta seara, dar doar pentru US. Sper sa primim si o data de lansare pentru Leopard
Facem! Mie imi plac chestiile astea, ca iese cu nebunie.
Da, la 19:00 incepe.
Erm: cum adaug chtroom-ul macuserro? Nu prea folosesc iChat, mai mult cu Skype ma joc…
[ Modificat: 09 Ianuarie 2007 12:22 PM de altero ]
Welcome to the MacRumors.com Live Coverage site. This site provides live coverage of Apple events such as the WWDC and MacWorld San Francisco keynotes.
The next scheduled event is the MacWorld San Francisco keynote on January 9th, 2007, commencing at 9am PST (click for times around the world). We will provide live text & photo updates from this event.
NUUUU ..... sper sa nu se retraga…. nu vad de ce ar face chestia asta… acum cand apple rupe tot. isi traieste visul. nu ar avea motive sa plece. cred ca figura cu “si-a invitat prietenii” arata spre faptul ca va lansa ceva ULTRA-FENOMENAL (daca exista asa ceva)
sa mai lasati loc de discutii si pt forum ca unii din noi nu pot sa participe live, dar ar vrea sa afle ce s-a discutat la respectiva conferinta dar si parerile voastre
pai daca vrei sa stai la “live” uite aici http://www.macrumorslive.com/ - ca aici o sa ne uitam si noi. Video-ul o sa apara in jurul orei 24:00 (cred) dar la ce trafic o sa fie….. poate poimaine sa-l vedem si noi.
fishbone poate ne ajuti
equinoxe: cu alte cuvinte, o retragere in culmea gloriei?
Exact de faza cu chematul prietenilor ma legam…
Si sa luam in considerare varsta lui, faptul ca a trecut prin boala, amicul lui Billy a anuntat si el ca se retrage… Eu asa cred, ca va anunta plecarea lui, peste vreo 2 ani.