Dupa ce va reveniti dati-ne si noua muritorilor de rand un scurt sumar sa stim ce s-a mai lansat pe langa iphone si Airport extreme…ceva softulete, vine sau nu Leopardul ? cand?
Rebrandingul eu cred ca a fost cheia acestui keynote.
Apple Computers Inc devine Apple Inc.
Deci lasam chestiile cubice in spate si ne axam pe stilul Apple.
Si rebranding facut cu stil, in timpul keynote-ului, o bucata din Beatles, semn de recunostinta.
Așa cum a explicat Jobs, au eliminat “Computer” din denumirea firmei pentru a reflecta realitatea: în prezent Apple nu mai este o companie care face numai computere.
si e gata! cine doreste, cine pofteste ... keynote-ul e disponibil. pt date de conectare pot fi contactat pe PM sau mess ... cec mai profail. dar nu va ingramaditi ca daca vor trage multi simultan va merge ceva mai incet….. el are banda destula dar nu infinita! pt bucuresteni merge f bine…..pt ceilalti merge de cat va tine abonamentul
[ Modificat: 10 Ianuarie 2007 03:16 AM de Mediaconvertor ]
e o tableta d’aia asemanatoare cu cea pe care o cara diverse gagici promoterite la tigari, de ex. a fost o campanie la pall mall, tot de ex, in care veneau niste gagici prin carciumi cu o astfel de tableta pe care rula xp si cu un touchpen participai la un joc de 2 lei si castigai un pachet de tigari sau alte porcarii….
cred!
terminati mai cu aberatiile astea
cred ca il confundati cu Bill Gates
ala si-a facut plinul, asta era si ratiunea lui de a fi, $ more $
in schimb Steve isi traieste visul, pe el nu-l intereseaza (in aceeasi masura) banii
o face din pasiune, asta e viata lui.
daca pleaca Steve, Apple va avea soarta pe care, din pacate a mai avut-o, cand l-au dat afara
Apple fara Steve nu se poate