casar - 10 Ianuarie 2007 03:34 AMasta e teapa. de unde au astia licente pt OS X?
asta e teapa. de unde au astia licente pt OS X?
Nu prea are cum sa fie teapa. Tocmai ce a fost prezentat in Macworld. Daca si acolo e teapa, nu stiu ce as mai zice.
Tot incerc sa fac stream la keynote. Am incercat, a mers de vreo 2 ori pana pe la minutul 20 apoi dar de atunci s-a oprit si tot primesc error 400: bad request. :(
Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !
Chiar ma intreb, dupa ce moare Steve totu o sa sa duca de ripa?
OMU - 10 Ianuarie 2007 12:54 PMChiar ma intreb, dupa ce moare Steve totu o sa sa duca de ripa?
Nuuu, ii ia locul J. Ive sau P. Schiller
MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3 iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3 iPad mini, Wi-Fi + Cellular Time Capsule, Airport Express
Cu tatucu Schiller nu cred ca ajungem departe, Ive imi inspira ceva mai fain.
Ive e destul de destept si lucreaza la ei demult. Ar putea face ceva cred.
Cea mai deșteaptă idee ar fi să-l lase în loc pe Woz !
Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012) UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11 PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP
mmmmm…..parfum!!! oricum, woz e tata lor!
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
psergiu - 10 Ianuarie 2007 09:05 PMCea mai deșteaptă idee ar fi să-l lase în loc pe Woz !
Woz se da cu Segway la Polo, miscare in aer liber si cica e si agresiv: http://www.bayareaseg.com/Events.htm
always the blues…