Problema Trash cu jocul Amnesia in OSX Lion
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 08.08.12

Am intalnit aceasta problema mai intai pe PC. Inainte de a achizitiona un Macbook Pro, am folosit cateva luni OSX Lion pe un pc.  Se pare ca problema apare si pe Macbook Pro. Am instalat jocul Amnesia ( cumparat original deci nu crackat ) si dupa ce folosesc un timp trashul apare un fisier in acesta care nu dispare numit “Amnesia ( UB ) mac “. Care sa fie problema? Inainte am zis ca o fi de la hakintosh dar acuma vad ca apare chiar si pe macul adevarat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

știam dar am uitat.

de ce nu ai luat versiunea superioară a jocului? alzheimer???

serios acum, am pățit-o cu alte jocuri nu cu acesta: fac niște baze de date temporale, apoi aceste nu se suprascriu ci se aruncă cea veche după ce este făcută o una nouă.
n-ai motive de panică, poți întreba și pe site-ul producătorului, probabil că acolo găsești cel mai bun răspuns.

memoplus ajută?

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ce treaba are memoria mea cu jocul ? Daca am cumparat odata jocul, doar nu o sa il cumpar iar. Si nu vad sa aiba alta versiune.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

speram să ai simțul umorului… m-am înșelat!
joacă-te în legea ta cu ce vrei, oricum ce era important mai trebuie să recitești!
doresc o viață cât mai plăcută celor din jurul tău.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
haris - 31 August 2012 05:43 PM

speram să ai simțul umorului… m-am înșelat!
joacă-te în legea ta cu ce vrei, oricum ce era important mai trebuie să recitești!
doresc o viață cât mai plăcută celor din jurul tău.

smile ʇı ǝʞıl ı

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Se pare ca pe acest forum numai ajutor nu primesti, de misto-uri suntem toti buni.  AM pus o intrebare simpla si asteptam un raspuns simplu. Numai conteaza, jocul a fost deja instalat.  Dar am gasit singur solutia, oricum mersi pentru nimic. Viata placuta si celor din jurul tai, saracii cred ca au de suportat nu gluma.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ajutor ai avut de la primul răspuns… aici îmbinăm plăcutul cu utilul așa că “miștoul este “sine qua non”, fără de care nu se poate.
întradevăr, cei din jurul meu au o viață mișto, unii!
alții aleg să nu…

despre ce vorbeai?

Semnătură 

 ǝʞıl ı