2 din 2
2
cum pot elibera spatiu pe discul unui macbook air cu os x lion
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

hei, stai ușor
pe hard sunt stocate multe fișiere: sistemul de operare, aplicațiile, muzica etc

la backupul din itunes, nu ai data ultimului backup? îti apar mai multe?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.08.12

intr-un singur folder de 13 Gb, aveam amestecate documente cu date de la toate backuprile pe care le-am facut. :(

iphone are doar 6 Gb ocupati din 13,7 .

stiu ca sistemul si etc ocupa loc, mult, m-am uitat la fiecare cat ocupa, dar astia 13 Gb erau ascunsi:)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

păi 13 și 32 sunt valori diferite…
nu te apuca să ștergi date dacă nu știi ce faci - riști să pierzi date esențiale pentru funcționarea computerului
folosește așa ceva mai bine, și ai grijă la setările de backup

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.08.12

n-am fost eu explicita, hd arata ca are 32 gb ocupati. sistemul de operare si etc aveau vreo 20 gb, 13 gb apareau ca sunt in MobileSYnc.
n-am sters decat din mobilesync fisiere mai vechi.
multumesc pentru pont. pare o unealta utila.  eu nu-s chiar asa priceputa la calculatoare, dar nici afona, dar de cand am primit mac-ul asta cadou am vrut cel putin de 10 ori sa il arunc pe fereastra, ca nimic din ce stiam nu-mi folosea grin

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: Satu Mare
Macuser din: 29.06.12

Sunt nou in utilizarea mac-ului,am un Mac Boock Air cu hdd de 60 gb.In despre acest mac>stocare zice: audio 778 mb,filme 6,23 gb,poze 6,6 gb,aplicatii 5,7, backupuri 0, altele 27,94!!!.Ce sunt “altele “si ce poate fi atat de mare,cum il pot sterge sau reduce.Time machine este setat pe NU.am avut “ceva ” muzica pe care am sters-o atat din finder>muzica ,cat si din iTunes >biblioteca > muzica.Un sfat,multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Vezi cu Onyx exact ce ocupa acel spatiu.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie

Cum?Am instalat onyX…..

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Vorbesc prostii, nu onyX, asta iti trebe sa vezi ce-ti ocupa spatiul http://www.derlien.com/

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie

Interesant zice Document 14,8 gb(74757 files)Previzualizare document 6,5 gb(7916 files) in conditiile in care am vreo 10 doc cu totul ....

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie

Ok,cum scap de astea doua de mai sus,ca mi-am salvat documentele pe un hdd extern.

2 din 2
2