cum poti sa nu-l iubesti pe buretel??!!?!?
copywritter-ii sunt niste flacai care freaca cocarul toata ziua si castiga f multi bani. pe unii ii duce capul si in timp ce o freaca au idei interesante. altii nu dar tot se aleg cu multi bani din asta. ei fac sloganuri. de ex “think different” este un produs al unui copywritter. tu sa fii baiat destept si sa nu confunzi copywritter cu copywrighter asa cum o fac multi dintre cei din prima categorie. copywright se refera la drepturi de autor. deci, daca apari pe la tv sa fii atent ce vb ... sa nu te trezesti vorbind ... chiar daca ai salariu mare si te baga lumea in seama pe la terase si in cluburi, deoarece lucrezi in advertaizing, nu inseamna ca te si duce capul.
[ Modificat: 02 Ianuarie 2007 12:50 PM de Mediaconvertor ]
stiu ce inseamna copywritter si copywrighter :> doar is PRO la limba engleza
in ce limba crezi ca se joaca Lineage2 ...si restu de jocuri care le joc .. si War3 pe battle net si Star craft ... English rules..
ON TOPIC : noah..puneti si voi niste poze cu OS vostru ...
Aștept cu nerăbdare ziua în care cineva o să pună poze cu Mac OS X “skinuit” ca Windows. Orice versiune, la alegere, dar skinurile “Windows 3.11” și “Windows 95” vor lua cele mai multe puncte de la mine
eu detest iconitele pe desktop indiferent de natura lor sau de sistemul de operare pe care ma dau.
Eu am o mare problemă cu Desktop-ul. Nu reușesc să-l țin curat sub nici o formă. Periodic trebuie să fac curat, și tot periodic se adună toate prostiile. Azi e zi de curățenie: a se vedea în poză cum arată Desktop-ul meu acum.
eu detest iconitele pe desktop indiferent de natura lor sau de sistemul de operare pe care ma dau.
Eu am o mare problemă cu Desktop-ul. Nu reușesc să-l țin curat sub nici o formă. Periodic trebuie să fac curat, și tot periodic se adună toate prostiile. Azi e zi de curățenie: a se vedea în poză cum arată Desktop-ul meu acum.
Tudore, e si problema mea:
Uneori, fac asa: creez doua-trei foldere in radacina, apoi trag aliasurile pe desktop sau in meniu si gata!
Problema ar fi ca nu ma tine mult!