1 din 2
1
Some Cwl pics
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

va place windoza mea ? http://www.imagehost.ro/pict//02131157459a3dfda9ac1.JPG
Edit:astept comentarii smile
PS : Puteti pune si voi poze cu os-u vostru

[ Modificat: 02 Ianuarie 2007 12:24 PM de buretzel ]
 Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
buretzel - 02 Ianuarie 2007 12:14 PM

va place windoza mea ? http://www.imagehost.ro/pict//02131157459a3dfda9ac1.JPG
Edit:astept comentarii smile

E cunoscuta. Intrebarea e: asa aranjata, are virusi? spyware? blocari misterioase si impulicari de programe? Afara-i vopsit gardul si-nauntru, leopardul (sorry, tiger!) smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

No bugs . No spyware . No block . Merge cool . Si imi place smile MULT !!!
Program : Flyakite OS X

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

buretel va ingrosa randurile copywritter-lor. sper ca randurile celor de real succes nu cele de real insucces si care-s si asa f groase

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
mediaconvertor - 02 Ianuarie 2007 12:35 PM

buretel va ingrosa randurile copywritter-lor. sper ca randurile celor de real succes nu cele de real insucces si care-s si asa f groase

Ce vrei sa spui cu asta ?
EDIT : is noob in ale ” apple ” deoarece nu sunt utilizator inca . Sper sa fiu dupa ce iese leopard!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

aaaaaaaaaa , m-am prins ce ai vrut sa zici smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cum poti sa nu-l iubesti pe buretel??!!?!?  snake  guy  snake snake
copywritter-ii sunt niste flacai care freaca cocarul toata ziua si castiga f multi bani. pe unii ii duce capul si in timp ce o freaca au idei interesante. altii nu dar tot se aleg cu multi bani din asta. ei fac sloganuri. de ex “think different” este un produs al unui copywritter. tu sa fii baiat destept si sa nu confunzi copywritter cu copywrighter asa cum o fac multi dintre cei din prima categorie. copywright se refera la drepturi de autor. deci, daca apari pe la tv sa fii atent ce vb ... sa nu te trezesti vorbind ... chiar daca ai salariu mare si te baga lumea in seama pe la terase si in cluburi, deoarece lucrezi in advertaizing, nu inseamna ca te si duce capul.

[ Modificat: 02 Ianuarie 2007 12:50 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

stiu ce inseamna copywritter smile si copywrighter :> doar is PRO la limba engleza smile
in ce limba crezi ca se joaca Lineage2 smile ...si restu de jocuri care le joc .. si War3 pe battle net si Star craft smile ... English rules..
ON TOPIC : noah..puneti si voi niste poze cu OS vostru smile ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ce poze sa punem? Noi avem Mac, deci…

Uite, totusi:

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu detest iconitele pe desktop indiferent de natura lor sau de sistemul de operare pe care ma dau.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Aștept cu nerăbdare ziua în care cineva o să pună poze cu Mac OS X “skinuit” ca Windows. Orice versiune, la alegere, dar skinurile “Windows 3.11” și “Windows 95” vor lua cele mai multe puncte de la mine LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si ce se poate face cu punctele alea? :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

făt frumos în pielea porcului? grin

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 02 Ianuarie 2007 02:28 PM

eu detest iconitele pe desktop indiferent de natura lor sau de sistemul de operare pe care ma dau.

Eu am o mare problemă cu Desktop-ul. Nu reușesc să-l țin curat sub nici o formă. Periodic trebuie să fac curat, și tot periodic se adună toate prostiile. Azi e zi de curățenie: a se vedea în poză cum arată Desktop-ul meu acum.  downer

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 02 Ianuarie 2007 03:35 PM

si ce se poate face cu punctele alea? :D

Sunt puncte care se adună pe permisul de OS X LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Tudor - 02 Ianuarie 2007 03:42 PM
mediaconvertor - 02 Ianuarie 2007 02:28 PM

Eu am o mare problemă cu Desktop-ul. Nu reușesc să-l țin curat sub nici o formă. Periodic trebuie să fac curat, și tot periodic se adună toate prostiile. Azi e zi de curățenie: a se vedea în poză cum arată Desktop-ul meu acum.  downer

Tudore, e si problema mea:
Uneori, fac asa: creez doua-trei foldere in radacina, apoi trag aliasurile pe desktop sau in meniu si gata!
Problema ar fi ca nu ma tine mult! smile

1 din 2
1