Probleme Airport
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.03.12

Buna. Am de ceva probleme cu airportul wireless de pe mac-ul meu. Mac Mini. Airportul nu imi vede apsolut nici o retea wireless. Tin sa precizez ca pentru Versiunea 10.4.11 am facut absolut toate updaturile inclusiv la Airport 2008-002 in speranta ca va da rezultate. Daca innainte imi vedea retelele si apoi pica acum nu le mai vede deloc. Am incercat si sa fac downgrade la versiunea de software a placii. Nu merge absolut nimic. Am incercat si disk permisions de vreo 100 de ori. nimic. L-am inchis, l-am deschis nimic. Am scos cablu de alimentare in timp ce mergea nimic. L-am mutat langa router nimic. De recunoscut il recunoaste:

Wireless Card Type:  AirPort Extreme (0x168C, 0x86)
  Wireless Card Locale:  Worldwide
  Wireless Card Firmware Version:  1.4.4
  Current Wireless Network:  wireless network not available

AirPort:
  Type:  IEEE80211
  BSD Device Name:  en1
  Hardware (MAC) Address:  00:16:cb:b8:1f:f6
  IPv4:
  Configuration Method:  DHCP
  IPv6:
  Configuration Method:  Automatic
  AppleTalk:
  Configuration Method:  Node
  Proxies:
  Proxy Configuration Method:  2
  ExcludeSimpleHostnames:  1
  FTP Passive Mode:  0
  Auto Discovery Enabled:  0
  IEEE80211:
  AllowNetCreation:  1
  JoinMode:  Automatic
  MAC Address:  00:16:cb:b8:1f:f6

Am incercat si urmatoarea solutie: http://www.tuaw.com/2008/03/28/airport-extreme-update-2008-001-for-tiger/ (scuze daca considerati ca fac reclama). Nu imi merge

Nush ce sa ii mai fac. Are cineva idei? am citit pe alte forumuri ca mai multi au probleme asemanatoare cu a mea dar nimeni da ofera solutii.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

O reinstalare curata a sistemului ai incercat?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da am reinstalat Os-ul dar la fel. Fara nici un rezultat

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

chiar nu stie nimeni? Am incercat si airport diagnostic si zice ca funtioneaza bine. Da nu imi recunoaste nici o retea. Devine enervant

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Si eu am patit la fel dupa ce m-am JUCAT un pic cu routerul.Tu nu ai facut cumva la fel ?

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am setat ruterul ala de 10 ori. Nu e de la router. Pur si simplu a inceput sa imi pice netul. apoi a inceput sa recunoasca retelele vreo 10 min cand le deschideam dupa care pierdea toate conexiunile si acu nu le mai vede deloc. Update-urile sunt la zi.

MAC 10,4,11