De curând am instalat noul sistem de operare Mountain Lion si am avut surpriza de a nu functiona Wi Fi aiportul expres. Nu am gasit solutia de a reyolva problema aiportului cu conexiune Wi Fi. Ma poate ajuta cineva?
Mesajul dupa cum se poate vedea nu indica natura erorii. Deci incerc configurarea Airport ca o extensie a retelei WI FI si la un moment dat apare acest mesaj.
Da, am incercat de mai multe ori si ajung de fiecare data la aceasta eroare. Daca folosesc cablul de ethernet la configurare merge. Altfel indica o eroare necunoscuta.
Da, am incercat de mai multe ori si ajung de fiecare data la aceasta eroare. Pot configura cu cablul ethernet, dar fara cablu ajung la aceeasi eroare ca in foto atasat
Nu se intelege nimic din poza! Pune pe un site de image hosting si pune link aici. Si daca il configurezi prin ethernet si dupa te legi la wifi, merge netul?
Fă o captură doar cu mesajul de eroare cu “măr”+“shift”+“4” sau “măr”+“shift”+“4”+“space”...
Presupun că l-ai configurat să se conecteze cu PPPoE la routerul de la Romtelefon.
Trebuie să pui AirPort-ul express să fie bridge.
Am resetat aiportul cu ethernet, apoi am incercat sa-l fososesc pe wi fi, nu merge. Am citeva poze poate de data asta am reusit sa le fac vizibile. Multumesc pentru rabdare!