2 din 2
2
Mountain Lion si Airport express
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
nvmarian - 03 Septembrie 2012 12:50 PM

Fă o captură doar cu mesajul de eroare cu “măr”+“shift”+“4” sau “măr”+“shift”+“4”+“space”...
Presupun că l-ai configurat să se conecteze cu PPPoE la routerul de la Romtelefon.
Trebuie să pui AirPort-ul express să fie bridge.

excaim  question

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Suceava
Macuser din: 26.02.09

Dupa ce am configurat din nou AirPortul cu cablul ethernet, am încercat din nou sa-l folosesc wi fi si mi-a indicat 3 erori
1.ethernet neconectat 2. Conexiune internet cu următorul mesaj ‘‘Stația de bază aiport nu are o adresă de IP validă. Asigurați-vă că stația de bază AirPort este conectatâ la modemul de bandă largă sau la rețeaua locală, verificați configurațiile, apoi reîncercați. Dacă tot nu vă puteți conecta, contactați furnizorul dvs. de servicii internet” 3. Nici un server DSN.

Deci numai cu cablul ethernet pot folosi rețeaua cliknet de la Romtelecom, wi fi însă nu pot s-o fac funcțională.

Semnătură 

MacBook Air
iMac Intel *Early 2009
iPhone 5S

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: Suceava
Macuser din: 26.02.09

La proprietațile noii retele configurate wi fi se menționează că adresa IP auto-alocata 169.254.107.180 si nu se va putea conecta la internet. Reteaua wi fi Rom Telecom are IP 192.168.1.3. Nu stiu sa configurez aceasta retea sa devină functionala wi fi !

Semnătură 

MacBook Air
iMac Intel *Early 2009
iPhone 5S

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Deci tu ai clicknet?  Poti face 2 lucruri:

1. Te conectezi cu modemul la net, si modemul sa dea IP la router, caz in care routerul va fi folosit ca un switch wireless ce are ca scop a imparti conexiunea intre PCuri

2. Pui modemul pe bridge ce leaga cablul de la clicknet de router, si iti configurezi routerul sa se conecteze la clicknet.

Daca amandoua sunt bridge sau amandoua vor sa se conecteze la clicknet, nu o sa-ti mearga.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

2 din 2
2