Multisesion CD mac OS9 in MAc OSX
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Stie cineva un utilitar sa vezi multiple sesiuni scrise in Mac OS9 in Mac OS X. Toast-ul vede celelalte sesiuni, dar nu stie sa le citeasca, systemul X nici nu le vede.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ciudat, ca tocmai asta e o caracteristica universala mac (multisession). Adica vezi montindu-se fiecare sesiune ca disc separat cind introduci un disc in drive. Nu trebuie Toast. Sistemul vede direct!
Dar daca vezi sesiuni cu toast iar sistemul nu le vede, asta inseamna ca ultimul care a scris a facut o prostie. A dat ignore. Iti trebuie un utilitar care sa recupereze sesiunile pierdute. Era unul (il am pierdut pe undeva la rerviciu, dat acum nu-l mai gasesc!
Incearca aici:
http://www.subrosasoft.com/OSXSoftware/index.php

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București

Cred ca nu sunt inteles bine: am CD scrise pe OS 9 format Mac OS, cu mai multe sesiuni, (asta nu te lasa sa ignori alta sesiune ca in ISO 9660), iar OS X vede doar ultima sesiune scrisa, si nu le vede pe celelalte, in Toast la Disc Info spune ca ar mai fi si alte sesiuni, dar tot degeaba, nu poti ajunge la ele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si eu am cd-uri cu mai multe sesiuni, facute pe os 9 / in os x (la fel ca in 9), imi monteaza 3 icoane de cd

poate ai mai mult de 3 sesiuni?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Xela - 02 Ianuarie 2007 06:40 PM

Stie cineva un utilitar sa vezi multiple sesiuni scrise in Mac OS9 in Mac OS X. Toast-ul vede celelalte sesiuni, dar nu stie sa le citeasca, systemul X nici nu le vede.

Si eu am si le vede ca discuri saltate separat pe ecran. Cum nu dai detalii ce si cum e greu de depistat de ce acolo nu merge.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cred ca e ceea ce spun: ultima sesiune a busit sesiunile celelalte. Toastul le vede dar nu le poate monta! Intrebarea e daca pe un Mac vechi cu OS 9 le vezi. Asta e intrebarea!
Daca da, atunci procedeaza la o reparare de permisiuni, goleste cache-urile si ruleaza scripturile de mentenanta (cu Onyx, Automatic). Restarteaza.